"Kupres, moj i tvoj dom"
0

HDZ predstavio kandidate u Kupresu, na predizborni skup došli Čović i Krišto

A. Ku.
Foto: HDZ BiH
Foto: HDZ BiH
Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Dragan Čović prisustvovao je danas predizbornom skupu koji je održan u Kupresu pod sloganom "Kupres, tvoj i moj dom".

Skup je bio prilika za iskazivanje podrške i povjerenja kandidatu za načelnika općine Kupres Danki Juriču, nositelju liste za Općinsko vijeće Josipu Raštegorcu, kao i ostalim kandidatima s liste.

Predstavljeni su i programski ciljevi stranke, koji uključuju demografske mjere, privredni razvoj, socijalnu politiku te poticanje kulture i sporta, sve u cilju bolje budućnosti Kupresa.

Potpredsjednica HDZ-a BiH Darijana Filipović rekla je da je HDZ jaka, otporna i odlučna stranka.

"Naši politički predstavnici na svim razinama vlasti posvećeni su predstavljanju hrvatskog naroda i vrijednosti koje baštinimo desetljećima. To nije kultura podjela, nego kultura zajedništva, to nije razdor, nego zajedništvo, to nije rat, nego mir. Svjesni smo odgovornosti koju nosimo i uvijek se trudimo da kroz svoje političke funkcije predstavljamo Hrvate i čuvamo ove naše vrijednosti", rekla je.

Kandidat za načelnika općine Kupres Danko Jurič istaknuo je svoju viziju budućnosti općine, temeljenu na konkretno planiranim projektima koji će unaprijediti životni standard i učiniti Kupres ugodnijim mjestom za život.

Posebno je naglasio važnost demografskih promjena i ulaganja u projekte koji će potaknuti razvoj općine te zadržati mlade obitelji i omogućiti im prosperitetan život u svojoj zajednici.

Između ostalih, skupu su prisustvovale i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto i član Predsjedništva HDZ-a Vedran Škobić.