Jednoglasna odluka
41

Izabrano novo rukovodstvo gradske organizacije SDP-a u Banjoj Luci, Vojin Mijatović ih podržao

N. V.
Foto: Facebook/Vojin Mijatović
Foto: Facebook/Vojin Mijatović
U Banjoj Luci je izabrano novo rukovodstvo gradske organizacije SDP-a, a za predsjednika je izabran Saša Grbić, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Za predsjednika gradskog SDP-a je jednoglasno glasalo 78 delegata izborne konferencije.

Također delegati su izabrali i novo rukovodstvo gradske organizacije u sledećem sazivu: Andrea Gajić, Srđan Jovanović, Danijela Kesić Kos, Radomir Predojević, Anes Opardija, Boris Šukalo, Lejla Miletić, Petar Grbić, Kristijan Milanović, Ana Starčević, Ismet Matinjanin, Mladen Todorović, Biljana Voučko.

Nadzorni odbor je izrabran u sastavu Dalibor Berić, Sead Halilović, Živana Gojić.

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović, koji je sada federalni dopremijer, a inače je iz Banje Luke poručio je novom gradskom odboru da imaju njegovu podršku.

"Sada sam potpuno uvjeren da smo već spremni za lokalne izbore u oktobru 2024, godine, te da je banjalučki SDP izrastao u ozbiljnu i jaku političku organizaciju. Ovo je moj gradski odbor, moja baza i dalje ću biti uz vas u punom kapacitetu kao potpredsjednik partije, ali sam danas siguran da možete sami dalje i bez moje pomoći. Beskrajno sam srećan danas, što sam dio ekipe koju vode ovi sjajni ljudi", napisao je Mijatović na Facebooku.