Novogodišnja čestitka
163

Klix.ba svim čitateljima želi sretnu i uspješnu 2023. godinu

D. Be.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Redakcija portala Klix.ba svim čitateljima želi sretnu i uspješnu 2023. godinu!

Želimo da svi skupa u Bosni i Hercegovini svjedočimo mnogo vedrijima događajima, da čitamo i pišemo ljepše vijesti, da bilježimo uspjehe koji će radovati sve građane u našoj jedinoj državi i da živimo u relaksiranijoj atmosferi baziranoj na saradnji, iskrenosti i zajedničkom traženju rješenja za sve probleme.

Godina iza nas je bila veoma turbulentna, kako u BiH, tako i u cijelom svijetu. Iza sebe smo ostavili pandemiju koronavirusa, ali je i dalje aktuelan rat u Ukrajini čije posljedice trpi cijeli svijet. Stigla nas je i ekonomska kriza, a građani BiH nakon izbora očekuju da ih nova vlast, koja obećava promjene, povede u bolje sutra.

Dobili smo novog šampiona svijeta u nogometu, to je Messijeva Argentina. No, na sportskom planu građani BiH se i dalje samo nadaju da će klubovi, u svim sportovima, napraviti rezultat vrijedan spomena, jednako kao i državne selekcije. Sve do sada je najčešće bilo razočaravajuće.

U novoj godini se nadamo i većim uspjesima u polju kulture, umjetnosti, nauke i svim ostalim segmentima života.

Dragi čitatelji najčitanijeg portala u BiH, hvala vam što ste i u protekloj godini bili uz nas i svojim posjetama pokazali da cijenite ono što radimo.

Nadamo se da će 2023. godina donijeti mnogo više radosti svim građanima ove zemlje i mnogo više pozitivnih vijesti.