Ide nastavak pregovora
0

Kompanija C.P.A. kvalifikovana za štampanje glasačkih listića za Lokalne izborne

A. L.
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Kompanija C. P. A. d. o. o. Tojšići, Kalesija, jedina je zadovoljila potrebne uslove nakon isteka roka za podnošenje zahtjeva za učešće u pregovaračkom postupku za štampanje i pakovanje glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine i kvalificirala se za daljnje faze pregovora.

Ova odluka je, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, donešena na današnjoj sjednici Centralne izborne komisije BiH.

C.P.A. d.o.o. će biti pozvana da u drugoj fazi postupka dostavi početnu ponudu, a nakon toga u trećoj fazi konačnu ponudu prema zahtjevima iz tenderske dokumentacije.

"Rok za dostavljanje zahtjeva za ovu nabavku istekao je jučer, 18.06.2024. godine u 14:00 sati. Od ukupno 16 kompanija koje su preuzele tendersku dokumentaciju, samo se C.P.A. d.o.o. prijavila i dostavila potrebnu dokumentaciju. Podsjećamo da je ova nabavka usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića ponovljena zbog nedostatka ponuda u prethodnom otvorenom postupku, uz zadržavanje istih uslova iz prethodnog postupka", saopćeno je iz CIK-a.

Procjenjena vrijednost ovog angažmana iznosi približno 1.370.000 KM bez PDV-a, odnosno približno 1.600.000 KM sa PDV-om.