Lokalni izbori
4

Miloš Vučić dobio podršku svih prosrpskih stranaka u Srebrenici

SRNA
Foto: Press centar UNS
Foto: Press centar UNS
Predsjednici svih prosrpskih političkih partija u Srebrenici i njihovi odbornički kandidati na večerašnjoj tribini pokazali su puno jedinstvo u podršci zajedničkom kandidatu za načelnika Srebrenice Milošu Vučiću.

Na skupu su se obratili svi predsjednici opštinskih odbora svih stranaka, koji su pozvali birače da izađu na izbore i glasaju za Vučića kako bi se, kako su naveli, "nastavio kontinuitet srpske vlasti u ovoj opštini."

Vučić je zahvalio svim strankama na podršci, ističući da mu srpsko jedinstvo i sloga garantuju pobjedu.

On je rekao da očekuje da će nakon izbora biti formirana stabilna skupštinska većina koja će omogućiti efikasan rad opštinske vlasti i realizaciju projekata.

Predsjednik Vučićevog izbornog štaba i aktuelni načelnik opštine Mladen Grujičić rekao je da je ostvarena srpska sloga 2016. godine i izabran zajednički srpski kandidat za načelnika i da će ona i sada pobijediti.

"Važno je da Srebrenica dobije srpskog načelnika i da nastavi dobru saradnju sa vladom i predsjednikom Republike Srpske, kao i sa vladom i predsjednikom Srbije. Očekujem da će se napokon zaustaviti iseljavanje stanovništva iz Srebrenice i da će Miloš Vučić obezbijediti programe i projekte koji će privući ljude da se vraćaju u ovu sredinu", rekao je Grujičić.

On je pozvao građane da izađu na izbore i da izborni dan protekne dostojanstveno.

Protukandidat Vučiću bit će Hamdija Fejzić kao nezavisni kandidat.