Zima nam je blizu
89

Počela predsezonska prodaja karata za skijanje na Bjelašnici, ovo su cijene

A. Ku.
Zima se bliži, a s njom i uzbudljivi trenuci na snijegu. Ski centar Bjelašnica otvorio je predsezonsku prodaju ski karata, a Klix.ba objavljuje cijene sezonske akcije za sve ljubitelje skijanja.

Posebna pažnja posvećena je kupcima sezonskih karata iz sezone 2023/24, gdje je kroz akciju "Loyalty" omogućeno značajno smanjenje cijena.

Akcija "Loyalty" će trajati do kraja novembra, uz napomenu da će najpovoljnije cijene karata biti do 15.10.2024. godine.

U akciji "Loyalty" se ističe cijena sezonske plus karte, koja omogućava skijanje tokom cijele sezone sa uključenim noćnim skijanjem. Cijena sezonske plus karte za odrasle iznosi 540 KM do 15.10.2024. godine.

"I pored činjenice da je došlo do značajnog porasta cijena energenata koji su utjecali na povećanje cijena skijaških karata u svijetu smatramo da je važno nagraditi vjernost naših stalnih kupaca, te smo sa akcijom "Loyalty" napravili najnižu cijenu sezonske ski karte u regionu", izjavili su iz ski centra Bjelašnica.

Pored akcije "Loyalty" za sve stalne i nove korisnike pripremljena je akcija pod nazivom "Starter".

Akcija "Starter" odnosi se na nove korisnike, ali i dugogodišnje korisnike koji u sezoni 2023/24 nisu imali sezonsku kartu.

U akciji "Starter" cijena sezonske plus karte iznosi 620 KM do 15.10.2024. godine, a do kraja novembra cijena karte će se zadržati na 720 KM.

Treća akcija je akcija kupovine na rate, gdje kupci imaju mogućnost kupovine ski karte po predsezonskim cijenama na četiri rate.

Odaberite jednu od tri vrste karata koje najbolje odgovaraju vašim potrebama.

  • Sezonska plus: sa uključenim noćnim skijanjem.

  • Sezonska standard: najbolja opcija za sve korisnika koji ne koriste pogodnosti noćnog skijanja.

  • Setonska basic: za sve skijaše koji koriste pogodnosti skijanja od ponedjeljka do petka.

Omogućena je i kupovina sezonske karte iz udobnosti vlastitog doma putem web shopa.

Ski karte možete kupiti već danas od 15:00 sati na web shopu ili na ski kasama na Bjelašnici.

Pretprodaja u Alta shopping centru će biti omogućena od 10.10.2024., a do tada radno vrijeme ski kasa na Bjelašnici je od 08:00 do 16:00 sati subotom i nedjeljom.