Banja Luka
36

Stanivuković ispod štaba SNSD-a slavio pjevajući "Dodikovu pjesmu"

E. M.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: E. M./Klix.ba)
Stari i novi gradonačelnik Banje Luke večeras na Trgu Krajine slavi svoju pobjedu, a slavlje je začinio posebnom pjesmom, onom itekako poznatom Miloradu Dodiku "Ne može nam niko ništa".

Od ranije je poznato da je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik na svim skupovima svoje pjevačke sposobnosti pokazivao interpretacijom pjesme "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", a to je večeras uradio i Draško Stanivuković.

Stanivuković je u izbornom štabu organizovao konferenciju za medije gdje je i zvanično obznanio pobjedu sa više od 50 posto osvojenih glasova, više nego svi drugi kandidati za gradonačelnika Banja Luke kada se saberu, a nakon toga je panoramskim autobusom stigao do Trga Krajine.

Ništa to ne bi bilo neobično da to nije bilo "pod prozorom" restorana Agape gdje je bilo sjedište izbornog štaba SNSD-a gdje je bio i Milorad Dodik, a potom je na repertoaru svih pjesama bila i Dodikova "pjesma".

Svoju izbornu pobjedu na ovaj način Draško je proslavio osim sa saradnicima i prijateljima i sa građanima Banja Luke koji su bili tu na trgu.