Objasnila i zašto
62

Trivić optužuje SNSD i PDP da žele ugasiti preduzeća na atraktivnim lokacijama u Banjoj Luci

A. Ku.
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Predsjednica Narodnog fronta (NF) Jelena Trivić optužila je SNSD i PDP da imaju za cilj gašenje svih privrednih preduzeća na atraktivnim lokacijama u Banjoj Luci.

"Današnja vijest da se slovenački kapital povlači iz preduzeća 'Jelšingrad Livar Banja Luka' ne treba da nas čudi. Cilj koalicije SNSD-PDP je da ugase sva privredna preduzeća koja se nalaze na atraktivnim lokacijama u Banjoj Luci i da na istima grade zgrade sa svojim tajkunima", izjavila je Trivić.

Ona kaže da iza fantomske firme "BLL Steel" stoji porodica Antonić, koja je godinama bila uz SNSD, a u posljednje vrijeme je bliska i sa porodicom Stanivuković.

"Ovom prilikom poručujem Antonićima i Stanivukovićima da od betoniranja na prostoru preduzeća 'Jelšingrad Livar Banja Luka' neće biti ništa, jer ćemo izmjenom regulacionog plana na tom području predvidjeti izgradnju jednog glavnog i dva pomoćna fudbalska terena, koji će nakon eksproprijacije zemljišta i izgradnje fudbalskih terena biti povjereni na korištenje fudbalskom Željezničar Sport Tim ili nekom drugom fudbalskom timu iz Banje Luke", zaključila je Trivić.