U saradnji s Pomozi.ba
0

Večeras ne propustite humanitarnu akciju "Za naše ljude", uživo na TV Nova i N1

A. Ku.
Foto: Pomozi.ba
Foto: Pomozi.ba
Televizije Nova i N1 u suradnji sa Udruženjem Pomozi.ba večeras od 20:00 sati u direktnom prijenosu emituju specijalnu emisiju humanitarnog karaktera pod nazivom "Za naše ljude".

Cilj da se putem jedistvenog broja 17039 prikupe dodatna sredstva za pomoć stanovništvu u poplavljenim područjima u Bosni i Hercegovini.

Više od 100 ličnosti iz javnog života Bosne i Hercegovine i regije odgovarat će na telefonske pozive gledatelja, a svaki poziv bit će direktna donacija Udruženju Pomozi.ba.

Domaćini emisije bit će prepoznatljiva lica ove dvije televizije, koji će razgovarati sa gostima u studiju, a pored poziva, u emisiji ćemo svjedočiti najdirljivijim i najupečatljivijim pričama iz poplavljenih područja koje su zabilježili reporteri TV Nove i N1.

Uživo će ekipe biti na licu mjesta sa ljudima u mjestima koje su najviše stradale u poplavama.

Udruženje Pomozi.ba već je stavilo u funkciju humanitarni broj 17039 putem kojeg građani mogu donirati 2 KM za stanovništvo pogođeno poplavama, a putem istog broja, građani će tokom humanitarne večeri moći donirati sredstva, ali i razgovarati sa gostima u studiju.

Broj je jedinstven za sve telekom operatere u BiH. Za sve one koji donacije uplaćuju iz inostranstva, Udruženje je u funkciju stavilo ino račun i Paypal.

[email protected]

Za uplate iz inostranstva:

Bank name: Intesa Sanpaolo Banka BiH

SWIFT CODE: UPBKBA22

IBAN: BA39 1541802008533048

Primalac: Udruženje Pomozi.ba, Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, 71000 Sarajevo

Svrha: Poplave 2024

Ne propustite specijalnu humanitarnu emisiju TV Nove, N1 Udruženja Pomozi.ba za poplavljena područja večeras od 20 sati.