Put Tuzla - Sarajevo
36

Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Stupara, sudarilo se pet automobila

A. K.
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Jedna osoba je smrtno stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na dijelu magistralnog puta Tuzla – Sarajevo, tačnije u predjelu Stupara. Ova informacija je potvrđena za Klix.ba iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.
Na dijelu magistralnog puta Tuzla – Sarajevo, u mjestu Pjanovići, u blizini Stupara večeras oko 19:15 sati se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo pet automobila.
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

"Usljed nezgode jedna osoba je smrtno stradala, što je potvrdio dežurni ljekar Doma zdravlja Kladanj, koji je izašao na mjesto događaja. Prema trenutnim informacijama, nema drugih povrijeđenih osoba", kazala je za Klix.ba glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić.

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

Saobraćaj je u potpunosti obustavljen na dijelu magistralnog puta Tuzla – Sarajevo te se vozila preusmjeravaju na alternativne pravce ka Banovićima i Vlasenici.

Uviđaj će na mjestu događaja izvršiti službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Kladanj i dežurni kantonalni tužilac.