Saopćila policija
14

U Doboju uhapšen muškarac koji je rukovodio ringišpilom koji se prevrnuo

A. L.
Nakon prevrtanja ringišpila u Doboju pri čemu je povrijeđeno više djece, pripadnici Policijske uprave Doboj uhapsili su B.J. iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.
"B.J. je rukovao ringišpilom koji se 24.06.2024. godine prevrnuo u Parku narodnih heroja u Doboju, gdje je bilo povrijeđenih maloljetnih osoba", navode iz policije.

Kako dodaju, dvoje djece je zadržano na liječnju u bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju, a o stepenu povreda doktori se još nisu izjasnili, dok je jedno dijete zadobilo lake tjelesne povrede i ono je otpušteno na kućno liječenje.

Kod jednog djeteta koje se javilo u zdravstvenu ustanovu radi ukazivanja medicinske pomoći nisu konstatovane tjelesne povrede.

"Uviđajem koji je započet 24.06.2024. godine oko 21.25 časova rukovodio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj i isti će biti nastavljen danas uz prisustvo vještaka mašinske struke. Navedeno lice će danas uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj", navode iz PU Doboj.