Izbori u Srbiji
0

Nestorović mijenja priču, kaže da će odlučit da li će biti manjinska podrška SNS-u ili SPS-u

A. Ku.
Foto: Miloš Tešić/Pixsell
Foto: Miloš Tešić/Pixsell
Nosilac liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je da će njegova lista, od koje zavisi formiranje vlasti u Beogradu, sačekati objavljivanje konačnih rezultata izbora i odlučiti da li će biti manjiska podrška SNS-u ili SPS-u.
"Nas 11 osnivača pokreta ovih dana će da se sastane i da glasa, pa ćemo da vidimo da li da budemo manjinska podrška SNS-u i SPS-u za neke konkretne prijedloge. Mi jesmo opozicija, ali nismo opozicija svemu", rekao je Nestorović za Večernje novosti.

Ponovio je da su se na početku dogovorili da neće ići ni sa kim u koaliciju.

Nestorović je istakao da bi lista "Mi - Glas iz naroda" dala podršku dobrim prijedlozima u Skupštini grada Beograda ili ako bi se u Skupštini Srbije glasalo za rezoluciju o Kosovu.

"Ušli smo u ovu priču jer želimo da očuvamo integritet Srbije, a ne zbog novca. Para nemamo, a svi smo ostvareni ljudi. Mi smo odlična udavača, jer ništa ne tražimo", rekao je Nestorović.

On je naveo da su ih na razgovore još tokom izborne noći pozvali i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i dosadašnji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

Nestorović naglašava da neće biti ni u kakvoj koaliciji i dogovoru sa opozicionom listom "Srbijom protiv nasilja".

"Sa njima nemamo o čemu da razgovaramo", rekao je Nestorović.

Podsjetimo, prilikom komentarisanja rezultata izbora predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao da će izbori u Beogradu biti ponovljeni ukoliko Nestorović nikome ne pruži podršku.