Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ijedan insan medju svjetskim liderima da uhapsi pobjesnjelog Benju? Strasno.
To su posteni lideri koji finansiraju tkz zdravstvenu organizaciju WHO da svi dobijemo vakcine koje ce spasiti nase zivote. hahahahah zamisli kolko mogu biti te vakcine zdrave.
Hamas je legalna vojska kao Armija BiH nastala tokom rata,a isto u Hamasu ima krimosa kao što je bilo u Armiji BiH koji su pravili incidente poput ovog 7 oktobra...znači u ratu bude svega .A isto IRA iz Irske je godinama bila teroristička organizacija pa eto izborili državu.Eh sad legalne vojske nemogu da budu terorističke iako pobiju u par dana više nego svi ti teroristi u 20 godina zajedno!!! Koje je mjerilo terorizma ???
Nema legendo svaki rat u historiji povezicu sa nama, nikad mi nisu bili takvi ljudi jasni, gdje se god zarati on je prepozno nas i njih. Odmorite malo
I ja kažem da su Hamas i AR BiH jedno ko jedno, jaje jajetu!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hsmas su Partizani!!!
Hamas je internacionalni Pokret otpora kao internacionalnŠpanski borci protiv Frankove diktature!!!
Ovi su premasili sve brkine metode.
pa logicno niko niti je mucen niti mrtav ,da su te nasli oni ubili bi te dok si bila zarobljena i prestavili da je to Hamas uradio
Benjo se otkino s lanca
Natanjahu je zločinac koji ne smije potpisati primirje jer zna da ide u zatvor .
Zašto su te zatvorili ako su te htjeli pustiti bez uslova? Klix pusta lažne vijesti
Zrinja ..tjesi se....
Hamas je izgleda jedina cista vojska u ovom prljavom svijetu
Ne lupaj
Bibilažov.
OVA VIJEST U TEK TRECEM I NIŽEM REDU U VIJESTIMA A DA JE REKLA DA SU JE HAMASOVCI MUĆILI PORTALI I DRUGI MEDIJI BI TO PRENIJELI KAO UDARNU VIJEST. PRESTRAŠAN JE IZRAELSKI LOBI KOJI VEĆ DECENIJAMA POTKUPLJUJE MEDIJE. EDI
Nigdje tog svjedocanstva nema na internetu, ukljucujuci i izvor koji ste naveli. Propagande ima na obje strane, ocigledno.
Izrael, zajedno sa svojim saveznicima, često izaziva kontroverze i izaziva negativne reakcije zbog svojih postupaka na globalnoj sceni. Mnogi kritikuju njihove akcije, tvrdeći da se često iskrivljuju činjenice i manipuliše istinom.
evo nema mi klixov AI da kazem šta je izrael
Sve istina ali svijet i dalje gleda, trpi, šuti.
jesu li joj davali kuruze i mlikaKRALJU NASMIJO SI ME ko je gledo zna sta si mislijo