Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nema sta sve il je presretnuto il je zavrsilo gdje nije naseljeno a raselili sve sto je uz granicu
Time ce im poraz biti tezi. Ne laje SAD zbog Libanaca i Palestinaca nego zbog svoje kuce.
Lazes ko klix..
koji su ovo lažovi
Hvala Klix što prenosite vijesti za izraelskih portala, kao i sa zapadnih medija. Mislim da ste kao portal i "novinari" nesposobni i neprofesionalni. Kad su ovakve teme svi vaši članci su "copy paste", prijevodi očajni, te očita ne briga šta piše i na koji način se prezentira vijest. PS Podrška Osovini otpora!
medijska cenzura koja nema za cilj ništa drugo nego spasiti ugled |zrala. Nakon godine dana praktičnog brisanja sa lica zemlje Gaze, njihovi vojni stratezi priznaju da ništa nisu postigli i da ne znaju kuda i kako dalje. A kamoli protiv Hezbollaha, čija filozofija postojanja je borba protiv okupatora i oslobođenje Kudsa. Svaka raketa ispaljena na njih kao fol završila neprecizna, uprazno itd. Drugi izvori govore sasvim nešto drugo..
daj nam paune "pouzdane" izvore. zapad "laže" garant. sad nam reci kad zapad napiše stradanje civila u libiji da li i tu lažu ili je taj broj manji/veći ovisno o želji terorista kako se ko želi prezentirati. Ja Izraelce ne vidim da tovare vojarne u stambena područija i raketne sisteme ispred/iza/ispod/na istima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
K'o da su ribolov krenuli. Katastrofa
Rakete padaju u more kao da ih ispaljuju prackom - ovo neka zajebancija?!
Falilo joj 20 metara do obale.