PU Trebinje
35

Odbornik Liste za pravdu i red saslušan zbog prijetnji klanjem

A. Ku.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Odbornik Liste za pravdu i red u Skupštini grada Trebinja i kandidat ove partije za odbornika na predstojećim lokalnim izborima S.D. saslušan je u trebinjskoj policiji, nakon što je u javnost dospio snimak u kojem prijeti "da će klati noževima".

Pripadnici Policijske uprave Trebinje rekli su saslušali osobu inicijala S. D. povodom prijetnji iznesenih u videosnimku, koji je uz prijavu dostavljen ovoj upravi.

Srna saznaje da se radi o Slobodanu Deretiću.

Deretić je, kako piše Srna, saslušan jučer u policiji, jer je na snimku koji je dospio u javnost rekao da su "na sve spremni", da će "imati interventne vodove" i da će, ako treba, "klati noževima".

"Na sve smo spremni. Imaćemo interventne vodove ovaj put. Klaćemo se noževima. Da vidim ta m... neka dođu da dijele pare. To su pare mog i tvog djeteta. Majku vam milu j... Imat ćemo interventne vodove u autima, klaćemo vas ako treba noževima, ne damo da nas pokradete. Kako se uprpio da vidiš", rekao je Deretić, prepričavajući razgovor koji je imao sa nepoznatom osobom.

O svemu je upoznato Okružno javno tužilaštvo Trebinje koje je naložilo policiji da dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.