Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Google translate tekst, opravdavanje ubijanja civila, ameroizrahelska retorika
Namjerno se u medijima udomaćio termin "rat protiv Hamasa" ili "rat protiv Hezbollaha". To je rat protiv Palestine i Libanona. Ko bi trebao braniti ove ljude? Ko god dole uzme pušku da brani svoju porodicu od vojske, ob je terorista. Jedino ko pobjegne ili ih pusti u svoju kuću goloruk, da ga ubiju, on je ok.
klix ba, nije 50 djece umrlo vec ubijeno od strane Izraela.
Hizbulah je nesalomljiv jer je jaka vjera temelj koji cionisti ne mogu uništiti svojim bombama!
Svakim danom sve ih je više i više.
Evo kako izgleda trenutno hezbollahovo rukovodstvo: https://x.com/IsraelWarRoom/status/1839109218529587207/photo/1
Baš im je pomogla fleksibilnost, nema dalje.
Ista prica ko s Gazaom.
Treba vjerovati kad tako nepristrasno i korektno ocjeni taj neutralni medij... Naravno to je ironija oni zapravo pisu kako Benjo sastavi tekst
Zasto "izrael" nije glasao u UN-u za rezolucija o genocidu u Srebrenici.....
Nije to nista, sta sve oni imaju......to je tek pocetak
Idemo zajedno podvuci odredjene teze: Jesu pojedinci u IDF-a pocinili zlocine. To se desava u svakom ratu. Jeste poznata stvar da Drzava Izrael procesuira takve. Hamas i Hezbolah su teroristicke militaristicke organizacije gdje nema suda za zlocine. Cak se pohvali vojnik koji je ubio "cionisticki element". Zato Drzava Izrael sprovodi antiteroristicku akciju i onda ce se razgovarati o miru i granicama. Bosna i zapadni svijet, Drzavu Izrael, svesrdno podrzavaju na ovom putu.
Prizivanje Hitlera, nazivanje Jevreja cionistima, nazivanje jedine BI demokratije fasistima i okupatorima, prizivanje fasizma i nacizma - ovo nije uredu. To nije Bosna i Hercegovina. Bosna i Hercegovina i njeni drzavljani, 3 naroda i vjere kao i manjine su uz demokratiju, zapadne vrijednosti i Drzavu Izrael, kao i Ukrajinu. Mi pozivamo na mir, osudjujemo zlocine i trazimo formiranje Palestinske drzave kojom nece upravljati teroristi nego umjereni Palestinci.
...mrš u tri p i z d e m a t erine.