Luksuz na svakom koraku
263

"To nije nikakav borac za slobodu nego Pablo Escobar": Objavljen snimak iz Radoičićeve vile

B. H.
Screenshot: Policija Kosova
Screenshot: Policija Kosova
Ministar unutrašnjih poslova Kosova Xhelal Svecla rekao je da će se napad s kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska u Zvečanu temeljito istražiti do kraja.
Svecla je putem objave na društvenoj mreži na Facebooku rekao da je kosovska policija pretresla stan Milana Radojčića, njegovu vilu na jezeru Ujman u aneksu/topliji mitrovačke bolnice, kao i kuću Vladimira Radojevića, poznatog pod nadimkom "Mama".

"Vizualnim i drugim dokazima smo dokazali da je vođa ove grupe bio Milan Radoičić. Čak i na snimkama koje se vide dokazuje se da nije riječ o nikakvom 'borcu za slobodu' već o jednom Pablu Escobaru regije. Pod krinkom branitelja građana, on i njegovi suradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i ostalih građana", poručio je Svecla.

Dodao je kako je prijeko potrebno istražiti "izvor zločina na sjeveru zemlje zajedno sa svom imovinom, aparatima i lokacijama terorističke grupe".

Podsjećamo, Radoičić se danas oglasio putem svog advokata priznavši da je organizovao napad na sjeveru Kosova. Kazao je kako je motiv bio da "ohrabri Srbe, ljude tog kraja, da se odupru teroru Kurtijevog režima".