Trumpova obožavateljica
370

Žena koja je sinoć ubijena u Kongresu je veteranka ratnog zrakoplovstva

M. G.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Otkriven je identitet žene koju je policija sinoć ubila prilikom pokušaja upada u dvoranu Kongresa u kojoj se održavala sjednica o potvrdi pobjede Joea Bidena na američkim predsjedničkim izborima.

Kako prenose američki mediji, bila je to Ashlee Babbitt, veteranka Američkog ratnog zrakoplovstva iz San Diega i vatrena obožavateljica odlazećeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Malo prije upada Trumpovih pristalica u zgradu Kongresa, ona je na Twitteru objavila "Ništa nas neće zaustaviti" i "Oluja je ovdje". Bila je udata, a u Američkom ratnom zrakoplovstvu provela je 14 godina.

"Ništa nas neće zaustaviti. Mogu pokušati, ali oluja je ovdje i spušta se na DC u manje od 24 sata... Tama u svjetlost", napisala je ranije tog dana Ashlee Babbitt na Twitteru.

[TWITTER]1346918188563398656[/TWITTER]

Samo nekoliko sati prije nego što je zajedno s ostalim Trumpovim pristalicama upala u Kongres Babbit je na Twitteru objavila popis stvari koje "moraju biti napravljene prije nego što se danas sastane Kongres".

Njen "popis" uključivao je ostavku potpredsjednika Mikea Pencea i podizanje optužnice protiv njega zbog izdaje, jer je jučer odbio jednostrano odbiti verifikaciju elektorskih glasova, zbog čega ga je Donald Trump prozvao na Twitteru.