Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj u haremu,pa sta je on bio i ko da se kopa u haremu,bio pisac za sve reżime i devedeset posto naroda ne zna sta je napiso,scenaro za film gdje ismijava muslimane u saradnji sa ćetnikom Kusturicom Ko mrtvom ćovjeku moje saućeśće ,ali u haremu se kopaju muslimanski uglednici ,a ne ko hoće Sramota i bruka
Veliki i neprikosnoveni naš Avdo.
2018. Abdulah Sidran bio je kandidat na tadasnjim izborima. Dobio je 450 glasova. Toliko je Sarajevo cijenilo NAJVECEG knjizevnika i pjesnika.
Prvi put čujem da je ateista i agnostik ukopan u haremu džamije u koju nikad nije ušao za svog života.Islam se živi, namaz je farz,Allah će svakom od nas presuditi.
ne moraš ići u džamiju da bi vjernik bio, a njegova djela govore o tome koliko je duševan bio
Ma ja ne treba u dzamiju,može se ići u kladionicu komotno,može malo i do birtije da se čaj popije,ma ne moras ni postiti ako si zdrav,nek drugi poste, ne treba nikakav vid ibadeta činiti,dovoljno je reći samo ja vjerujem i to je to...e moj rijeci se potvrde dijelima
Okreće li se u grobu Nedžad Ibrišimović koji je ukopan u haremu Ferhadije džamije kad bude vidio da mu je komsija alkos Sidran!?
Bog je odredio da se jedni mole Bogu, a oni drugi da bore za istinu i pravdu. On se borio rijecima. Veliki pravednik. Dakle, ipak musliman i kao takvom mu je mjesto za sahranu tamo gdje je zelio. Zasluzeno. Bio je i veoma drag covjek.
Pravi velikan, nema Bosna mnogo ovakvih ljudi
nas Avdo