Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna Emir napisat kad hoće, bravo za ovo!
Ma jel ovo lord chivas? Sha mai lorde? Popije li se sha?
Sta bravo ovdje u chatu je 100 ljudi reklo da su genocidni. Emir treba da se spali
Nek samo udje na Klix komentare i moze se odma politi benzinom
@rogan ti znas sigurno ko su komentatori koji pisu te stvari? Na koji nacin to ti znas? Ides kod vidovitog Milana? Kod Hanke da ti baci kasike? Kako?
Emiri se ne trebaju baviyi politikom. Srbi jesu genocidni i to nema veze sa rezolucijom, nisu Srbi istrijebljivali ili pokusavali istrijebiti Bosnjake, nego i Jevreje, Njemce Vojvodine, Crnogorce, Hrvate i Albance! I u svim tim genocidima ili pokusajima sto je takodjer genocid, se ogleda genocidnost Srba!
Pa zna se ko je pobio te ljude. Zna se i ko je naredio. Zasto to javno ne kazu i operu se od tog zla. Nije to 10,000 zlocinaca uradilo, nego par stotina, mozda i manje. Zasto da ta manjina vuce za sobom cijeli narod? To je problem.
Glupo, štetno, nepravedno i pogrešno nazivati cijeli jedan narod genocidnim, ali možemo politiku koja je dovela do rata, zločina i na kraju genocida, a koju je sprovodio Srpski politički i vojni vrh, a od koje Srbija do danas ne samo da se nije odrekla i ogradila, već zapravo samo nastavlja tamo gdje je Milošević stao.
Srbi su genocidan narod
Čuj to
Ja sam Bošnjak. Srbi su genocidan narod. Zapali se.
Evo od mene 2-3 litra
TIPOVI SU ISTRIJEBLJIVALI BOSNJAKE I HRVATE U BOSNI, JEVREJE U SRBIJI, BOSNJAKE U SANDZAKU, NJEMCE, MADJARE I HRVATE U VOJVODINI! SRBI JESU GENOCIDNI I TO NIKAKVA REZOLUCIJA PROMIJENITI NE MOZE!
SRBI SU GENOCIDNI JER SU GENOCIDIMA SIRILI SRBIJU U ZADNJIH 200 GODINA I TO NE SAMO KA ZAPADU, NEGO I SJEVERU, JUGU, ISTOKU! ZATO SU SRBI GENOCIDNI! KOJEKAKVI EMIRI NEMAJU TAPIJU NA GENOCIDNODT SRBA ZBOG SREBRENICE GDJE SRBI NISU SAMO TAMO IZVRSILI GENOCID. SRBI SU IZVRSILI GENOCID U CIJELOJ BOSNI!
SRBIJA SE U ZADNJIH 200 GODINA SIRILA NA NACIN DA UZ POMOC VELIKE SILE TIPA OSMANSKOG CARSTVA, RUSIJE, NJEMACKE, ITALIJE, FRANCUSKE, ENGLESKE ILI AMERIKE OKUPIRA TERITORIJ KOJI NIJE SRPSKI, ISTRIJEBI DOMICIJELNU POPULACIJU, NASELI SRBE I PROGLASI TO SRBIJOM!
CITAJ VOJVODINA, CITAJ SANDZAK, CITAJ KOSOVO, CITAJ ZAPADNU SRBIJU DO BOSNE, CITAJ BEOGRAD ITD…
Ovo je vrijedilo pročitati. Na žalost, gomila ograničenih ne bi shvatili, i neće shvatiti.
Nas problem i jeste u tome sto nismo nikad nazvali stvari pravim imenom. U onom periodu su skoro svi srbi bili genocidni, isto kao sto su i Njemci u periodu 2 svj. rata bili nacisti. Danas postoji jedan dio srba koji su normalni, a isto tako ima puno onih koji su i danas genocidni!
jel to onaj sto je zvao Kusturicu da dodje u Sarajevo?
Procitaj Kommentare na klixu..,.majmune jedan.naces ih na stotine
Bravo legendo a ova neostavrena horda sto piskara i na sve negativno djeluju nije ti dorasla. Ti si genije sa svim svojim vrlinama i manama. Kapa dole legendo nasa🫡
Neki su donijeli po pet a neki po deset litara benzina da ti nije o trosku …
Pa ne kazu Bosnjaci nego kazu Srbi sami za sebe hahaha