Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar i jako skroman lik. Polako ali sigurno pece zanat. Bilo bi mi drago da preuzme Hajduk zasto da ne mada bi vise volio da trenira neki klub u BiH ali tako je kako je. Ko zna mozda jednog dana bude i u reprezentaciji. Sretno majstore.
Ma ovoga dudica ni blizu Hajduka unisti ce nam klub . Samo nek on tamo u srbiji ostane
Inace je Hajduk strasan klub hahahahahahah.Realno,i bolje bi mu bilo da ostane u Radnickom,oni su klasa iznad Hajduka,a nema tamo ni priblizan pritisak i ocekivanja navijaca kao u Hajduku.Uostalom,prije ce sa Radnickim osvojiti trofej nego sa Hajdukom.
Ne treba se zalijetat, neka te još u radničkom. Hajduk svakako neće biti prvak barem još nekoliko godina. Ko njima donese titulu biće im najveće ime svih vremena u klubu, s obzirom koliko je čekaju.
kako god mlad je i sposoban covjek / svaka mu cast sto je od jednog poluprosjecnog klupcica napravio klub koji smeta najjacim
Odličan trener, drago mi je kada je u sred Srbije čestitao pred kamerama arene sport dan Nezavisnosti Bosne i Hercegovine
Svaka cast za Zelju Fedja,zna se koji je broj 1 u drzavi po posjecenosti a to je Zeljo 💪💪💙💙🔵⚪️,Zeljo pa deset mjesta prazno
bavi se statistikom, pa nećeš pisati to što pišeš
Nije valjao Sarajevu ali eto Rozman valja
Ja se mislim da se ne treba zaletati, treba da ide korak po korak jer Hajduk je ipak klub sa velikim pritiskom. Bolje da još koju godinu sačeka d nebi bilo kao i sa Sarajevom.
Teski ljakse ti je ovaj dudic
Tesko ili gotovo nemoguce.
Sta znaci imati manji stadion najbolji primjer su Velez i zeljo,na Grbavicu dode 7000 svi mediji prenesu atmosferu,na Kosevo dode 7000 idu komentari vise se raje okupi kad sudar bude jer tako i izgleda stadion.
Bravo Fedja, covjek bez dlake na jeziku i covjek koji nepodrzava nepravdu
Bravo Fele!
Sarajevo nije imalo strpljenja da saceka malo sa ovim covjekom,ali Slovenca i njegove kikseve ce trpjeti 10 godina ako treba.
Da je Fedja imao podrsku igraca mi bi se za titulu borili. Zato je i otisao, imao je bojkot u svlacionici od strane igraca.
Zeljo je brend sta drugo ocekivati
Ne idi Dudicu u Hajduk,gdje ces s konja na magarca..
Samo naprijed Fedja i ABD na Grbavici dogodine
Ne mozete mu vi platit autobusku kartu do Grbavice a ne platu da vas trenira.