Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko god ne podrži rezoluciju,negator je GENOCIDA
Azerbejdžan će sigurno glasati ZA.
I dok A.Vučić vec deset dana uz pomoč 100 ruskih diplomata agitira u UN i vrsi pritisak na male pogotovu africke i azijske zemlje da glasaju protiv. Naš ministar vanjskih poslova se za to vrijeme bori protiv pravosudja u BiH u strahu da mu ne dokazu vezu sa drugom Titom i njegovim imenjakom Dinom. Njemu je fotelja i njegov kum Memija vazniji od drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"I dok A.Vučić vec deset dana uz pomoč 100 ruskih diplomata agitira u UN i vrsi pritisak na male pogotovu africke i azijske zemlje da glasaju protiv. Naš ministar vanjskih poslova se za to vrijeme bori protiv pravosudja u BiH u strahu da mu ne dokazu vezu sa drugom Titom i njegovim imenjakom Dinom. Njemu je fotelja i njegov kum Memija vazniji od drzave. "
Lik je inteligentan, i zna da je ovo oko rezolucije samo novo zakuhavanje na ovim prostorima i mogući povod za nove sukobe.
I Vucic je umijesan u sverc narkoticima, radi to preko BIA-e, kompletan policijski sektor involviran, postoji sprega sa podzemljem i likvidacijama politickih neistomisljenika. Dino je planirao uspostaviti slican sistem, gdje bi likove sa kacketima slao da razbijaju demonstracije, samo sto se zezno, Bosna je ozbiljna drzava
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nadamo se da će naši prijatelji Azerbejdžan biti uz nas i dati nam podršku.
Ovi Srbi su umobolan narod
Niko ne bi trebalo da podrži ovu sramnu Rezoluciju
Azerbejdžan je prijateljska zemlja i očekujemo da će biti na strani pravde i podržati Srbiju
Ukoliko ne glasaju ZA, odmah prekinuti sve diplomatske i druge veze. Ipak, mislim da će glasati za Rezoluciju.
Na ovome će se mjeriti sposobnost Lagumdžija, jer je on čest gost u Bakuu!!!
Napravis promocioni video na cijem prikazivanju insistiras prije glasanja. Pocnes sa Dodikovom izjavom o priznanju genocida, potom prikazes grobove, pa izmjestanje grobnica, onda ukljucis Vucicevu izjavu o 1 Srbinu = 100 muslimana, nastavis sa Dodikovim silnim izjavama o muslimanima, arlaukanju i dzamijama, pa ces vidjeti kako ce se u UN-u glasati.
sHa kaje bOkir prvi u bošnjaka... kolko prodaja.
1818. preimenovali Smederevački Sandžak u Servia; 1820. promijenili V u B, robbovi=srvlje postali serBi; 1888. prešli na bosanski jezik, izbacili E, postali srBi; 1908. otkinuli korice knjige Gramatika bosanskog jezika i naljepili svoje. 1935. izbacili iz pola bosanskog jezika slova I i J; 1936. Isidora Sekulić iz BG: ''Jezik Bosne bez ijekavštine, to je simfonija Bethovenova bez roga''; 2024. Vučićeve piččouste usnice govore bosanski jezik.
I, šta sa ovim želiš pokazati ili dokazati?
Bosanci svetosavci moraju biti izliječeni od servijanskog virusa koji napada mozak i pretvara ih u izbezumljene zombije koji umisle da su migranti Servi (robbovi) pa napadaju svoje roditelje i tvorce Bosance. Infekcija virusom dovodi do bolesti zvane Izdajnički Sindrom Izopačene Lažljivosti (ISIL). Liječenje Servijanskog ISIL-a mora biti institucionalno sprovođeno od prvog razreda u svim Osnovnim školama u BiH.
I Turska je u boljim odnosima sa Srbijom nego sa BiH pa ce opet podržati.
Zato ćemo vratit Bosni i jug Servije kojeg su okupirali u ratovima 1912-13. Njihov je samo mali Smederevački Sandžak kojem su 1818. promijenili ime u Servia - zemlja slobodnih robbova (srvlja). Prvo gašenje genocciteta, pa međunarodna tužba da se zabrani nazivanje bosanskog jezika ''ropski = srvljanski'' i ''hrvatinićev'', pa onda vratit i Dalmaciju koju je stvorila Bosna Slavna Ilirija.
Ma vratićete, samo što niste 😀
fufling
Sad bi velike muslimancine (prvenstveno iz SDA) preko njihovog velikog oca Erdogana mogli zavrsiti Azerbejdzan. Prije ce Alijev poslusati Erdogana nego Vucica. Ali nit ce se muslimancine zamoliti Erdoganu, niti bi on to uradio cak i da ga zamole. Jer on se zanima samo za svoje interese, cak mislim da se Turskoj uopste ne svidja sto ce se morati o ovom izjasnjavati.
Tuzno je da Srbija uobce trazi od nekoga da glasa protiv rezolucije koja je bazirana na presudi medzunarodnoga suda koji je osnovan sa glasujem u UN . Ali njima moze stati sve u obraz . Azarbedzan če podrzati ...