Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sklonite ovog čovjeka sa političke scene da nas ne sramoti više. Šta on proslavlja, pa ostavku je trebao podnijeti prije pet dana.
Ja stvarno mislio oni se zezaju u najavi za ovo,TLN je ozbiljna politicka emisija za ovo da ne kazem skola u Kumrovcu...
Seferu podrška, Rami qurcina epp ministar,pao sa Marsa u Federalni MUP
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakav cirkus, sad i mi imamo dodika.
svaka cast druze na komentaru 👍👍👍
bitno da je diler Berber dosao sa Urusom od glavnog dilera speda Fisica ovde se vise nezna ko radi za koga 😂😂ovo je šou majke mi. 4 covjeka na slici vjerute treba da imaju robije bar 600 godina kolko ljudi su potrovali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako eskalira bit cete prvi na meti mene sto se tice bagro pogana kartelaska mafijaska politicarska
Ramu žuljaju novi zubi.
Ko je ovaj tip. Bas nam sad treba ovo!!!
Pokušavam zamislit onog malog ZE u rovu !!
Tuzno je ako si spao na ZE ljude Sefere..
Sve je ovo namontirano. Namontirali su Vepra, sad su mu namontirali pandan u liku i djelu ovog ružnog i odvratnog klauna. Vidjeli su da Vepar gura tumorsku tvorevinu u propast, pa su se brzo potrudili da taj proces ponovo vrate u sranje quo tako što će napraviti ravnotežu u ovom bolesnom cirkusu koji se dejtonskom Bosnom zove. Ovo je sramota. I Sefer je sramota.
sefer na pravome mjestu a ramu sklonite negdje u stranu
Zamisli ides docekati ovog gurbeta u jaguaru. Lopova koji ce zavrsiti poput malinara. Jebbem ti Ramo sinove.
Zmaj od Šipova ne vjeruje da ima veći krkan od njega
Dva vepra.
Nije Ramo loš, on ide srcem i ne razmišlja mnogo. Vama je sad muka jer nije bilo mnogo ljudi, al nije on kriv. Gdje ste se sakrili? Da je bilo barem 10 hiljada vi biste drugacije pisali. Ne sramoti on nikoga, a to sto vi nemate domovinu za koju bi izasli to je druga stvar. Ostanite u svojim rupama i cekajte bolja vremena
Ovo e daopali petarda poceo bi plakati.
Ova budaletina će nam donijeti bijedu na vrat. Pa hajvan može zeznuti usvajanje rezolucije! Ko ga dovede?!?
Bjezi medjede jedan
parada papanluka i kica
Tooooooooo Ramooooooo https://youtu.be/DgZT-eA3rDo xD