Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O vrsnjackom nasilju se mnogo prica ali kazne su slabe. Nekoj djeci ni izbacenje iz skole nista ne znaci, treba kazne poostriti. Na neke ljude to nasilje ostavlja oziljke za citav zivot i imaju problema npr sa samopouzdanjem.
Kad pedesetogodišnjak šipkom polomi kičmu drugom pedesetogodišnjaku - jel to vršnjačko nasilje i zašto nije? Isto tako i ovo. Vršnjačko nasilje je vređanje, omalovažavanje, oštro zadirkivanje... Čim ima fizičke sile - nije više vršnjačko nasilje nego neko krivično delo zavisno od vrste, intenziteta i dužine sprovedenog nasilja. Privedena roditelje i nasilnika, pa polako... Razmrdajte se malo, SDA tallibani. Nikako opštinu jednu da napravite, a maštate o državi.
Ko ti reciko sa pismenoscu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo sastancite, konstatujete i zabrinjavate se! Ima li kakvog konkretnog koraka? Zar za djecu nisu odgovorni roditelji, zasto nema kazne za roditelje djece - nasilnika? Dokle vise da normalna djeca trpe torturu maminih i tatinih zlata koja misle da mogu sta god hoce?
zlostavljace vecinom u buducnosti uhljebe u sigurosnu agenciju...
nedaj Boze da mi se ovo desi...licno bi izlomio tu djecu al bukvalno IZLOMIO
Što niste objavili fotografije oni koji vrše vršnjačko nasilje neka se zna ko su 😔 treba da se vidi ko su. Neka osjete mediski linc da im nikad vise ne padne na pamet..
mi balavci potukli bi se nekad u osnovnoj školi, i nije bilo jedan na jedan ,, ko koga stigne Razrednica bi nas uputila ravnatelju škole. Ravnatelj kada dođemo kod njega, jedna ćuška i jedna za uho i opomena pred isključenje iz škole a onda roditeljski ... e onda si svirao frulu
Ostaje pitanje kako niko od nastavnog osoblja ne primjeti ništa 5 minuta?
za ovo mora niti O tolerancija...apsolutna onula... a te male siledzije odmah na prevaspitavanje i roditelje tuziti i zabraniti im vise kontak sa djecom jer ih nisu znali vaspitati..roditelji su odgovorni, treba ih u zatvor oboje i dobre novcane kazne a te male siledzije na prevaspitavanje, oformiti neki smjestaj pod nadzorom i sa vaspitacima da se radi s njima
Onog u zutoj maici skinut gola i svezat za stativu...jebo mu real madrid mater
I čude se što je Kosta one poubijao, Slikali mu stidne dlake i objavljivali po fb u da ga ponižavaju. Ovom dječaku isto tako nanose traume.
mora biti vrsnjackog nasilja kad su roditelji vaspitali djecu da ismijavaju drugog
Bezbroj slucajeva nije snimljeno. Ima ovog koliko hoces, samo djeca ne smiju reci roditeljima.
Prvo treba sa djecom razviti odnos da ti se dijete povjeri. A ako bi se ovo desilo mom djetetu, presudio bih ja u najkraćem roku.
Ne cudi ponasanje djece kad im roditelji biraju dilere da im vode drzavu
Ove mangupe smjestiti u kazneno popravni dom za maloljetna lica a njihove roditelje krivicno goniti sto su odgojili takve monstrume. Sta ce raditi kada postanu punoljetni, pod hitno izmjene zakona i da svi odgovaraju. Prvi koji bude adekvatno kaznjen nece drugi ni u mislima to uraditi jer zna kakva ga kazna ceka.
Samo kazniti roditelje po djepu, a klince na drustveno koristan rad i batine.
Ništa džep,dobra degeneka,zgaziti govno,polomit mu sve udove pa će onda počet odgajati dijete
Gledao sam video, mali pravi kočijaš, psuje to mu dolazi od roditelja. Strašno je što se govori Miran budi, a znamo koji titkoker to govori.. ko je uzor djeci strašno. Onda pjesme od bAke itd svašta
Tacno bi ga pred roditeljima tukao!