Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko fol i jedna lokacija u Banja Luci se pretresa Hehehe..Da se ne pretresaju oni koji govore protiv Trojanskih Abdićevaca??? Oktobar vas čeka Dodikove i Čovićeve kujurine..
Ko' i vanredni sto su ih cekali, pa ljudi pometose SDA svugdje osim u Vogosci, a jos je raja tad i vjerovala u pricu o izdajama.
Ama koja Vogošća smradu Kasablijski. Gdje su izvan Kasabe Abdićeve trojanske kučke u Bosni dobile izbore???? Nametnuti Veleizdajnici nemaju ni 20% bošnjačkih glasova. Ja u svom gradu ne znam niti jednog čovjeka koji će zaokružiti za Dodikove i Čovićeve nametnute čmarove.
Gledaj što su zavaljutali po cesti ove zahebane
Samo hapsi SDA bagru dilere i finansijere SDA kriminalne hobotnice dosta ih je Osmica stitio hvala bogu pravna drzava je pocela da radi kako treba dosta je bilo Osmica i SDA narko kartela Izmetbegovica i selefijskih trezorasa na drzavnim jaslama
Tipican bahlija
Sad nema imena, a da su uhvatili nekog jadnika sa paketom trave objavili bi mu i JMBG i genski tip
Hebote.....3 mupa!!!!
Gledaj glave u ovog što leži, ista kao u Real Madrida hahaha
Baš sam htio napisati isto :D
Haaj kakve su ovo glave na asaltu, u onog i lančuga od bižuterije ispala
Bravo momci , 👍👏👏👏👏