Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mozes silovat dijete od 16 godina ili bilo koju drugu zenu koliko malouman moras biti.
Prijavljeno silovanje ali ko zna šta je u pitanju. Mogu i ja prijaviti da sam vidio vanzemaljca ali...
Sreća da je odmah uhapšen.Saće mu braća u KPZ napraviti još jednu rupu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lik od 24 godine siluje dijete od 16 godina koliko monstrum i ocajnik u danasnje vrijemeo moras biti da uradis tako nesto?
a hebo mu ja mater mrtvu
Nije 16 godina dijete...dijete jeste ako ti je 25+ il 30+ ovi momcici sa 17-18 godina i cak u ranjm 20tim vodaju te trebice i krpe se redovno. ne znam kako je bilo prije 70-80 godina. Al je to standard
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sačekajte dokaže pa tek onda linčujte. Sjetite se slučaja iz Tuzle kada je djevojka kasno došla kući i slagala roditeljima da je silovana. Roditelji projavili policiji. Eli je nepravedno bio u zatvoru par mjeseci dok se nije dokazalo da nije čak ni bio sa njom. Optužila ga je samo iz razloga jer je momak bio narkoman i sitni lopov pa su kao šanse bile veće da je on to uradio.
gluposti, starija maloljetnica, ako se nije dala onda sta ce u ta doba u parku
2001. godiste maksimalno 23 godine, a 2007 godiste minimalno 17 godina i 5 mjeseci. ???
On bi mogao biti magistar nekog fakulteta sa poslom, zenom i djetetom. Ona jos u srednjoj, mozda cak nije ni zadnji razred. Ne smije ni pive popit zakonski. Ogromna je to razlika u tim godinama.
Javno ime i prezime ??
i sta ces sa imenom i prezimenom, ime mu bude objavljeno i dokaze se da nije kriv a ljagu nosi i njegovo djete. sta bi ti uradio da nosis takvu ljagu a nisi kriv ?
Djecu ne treba pustati da u to doba budu vani i nemojte mi sad pisati kako opravdavam silovanje jer to ne želim,ako je to uradio treba odgovarati.U to doba ne možeš naći puno normalnih ljudi, tad su vani najveći klošari i ne treba pustati ni mušku ni žensku djecu da u to doba budu vani, ja nebi nikad da imam svoju djecu.
Ma da, najbolje svu omladinu staviti pod ključ dok se bolesnici slobodno šetkaju, i ovako su djeca zalijepljena za mobitele, neće im ništa falit u kući
Ja živim odmah pored ovog parka i imam dijete. Vraća se iz škole kući, izađe s drugaricama u taj isti park, vidim ih s prozora, izađe da obavi nešto, prolazi tuda stalno i danju i ponekad noću... NE TREBAMO MI POD KLJUČ STAVLJATI DJEVOJČICE NEGO MONSTRUME.
@dragonba blago nama sa takvim mega-pamennjakovicima koji i kod silovanja djeteta mogu da pametuju i opravdavaju i u zrtvi vide krivca. Covjece ovdje se radi o djetetu od 16 godina a optuzeni ima 24 godine tebi je to normalno sta osoba od 24 godine ima da trazi sa djetetom od 16 ako nije pedofilcina bolesna ?? gadi mi se tvoje misljenje
OSUMNJIČENI je u pritvoru zbog PRIJAVE silovanja. Sačekajte da policija i ljekari završe svoj dio posla pa onda linčujte.
Pasa moj, kada te bace vukovima u Zenicu pa da vidis kako je kada se neko "poigra" stobom. Debilu jedan, dao si joj traumu za cijeli zivot.
odmah ga objesit na prvo drvo do mjesta gdje je to uradio
I sami znate koliko ima laganja za silovanje,dokaz je fudbaler Mendy,lik lezao bezveze 2 godine u tvorza a cura lagala za silovanje
Srecom pa nije: Zenička policijja prijavljena za silovanje 16-godišnjakinje u gradskom parku.
Ako neko zna ime i prezime momka, neka podijeli sa javnosti
Oke svecto, al sta ako nije istina? Bolje pustit policiju da radi svoj poso!
Nije kod nas kao u Americi jos uvijek pa da svako malo imaju prijave za silovanje. Pogotovo jer su kazne mizerne ovdje. Mnogo puta i ne bude prijavljeno zbog prijetnji i nedostatka mehanizma zastite. Ali svakako policija i tuzilastvo trebaju da rade svoj posao i sve utvrde.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nestajemo, i treba. Fuj!
Pa kako je moguće da neko siluje curu u parku a da to niko nije primjetio.
ne treba odma na prvu osuđivat i sudit jer postoji u svakoj prici i druga strana medalje a ako se ispostavi da je kriv kastrirat ga i zatvorit dozivotno a ako se ispostavi da je cura lagala i nju zatvorit dozivotno jer u kraj se treba stat i drroljama i silovateljima ende
Nabijem ti staru kakva druga strana...zbog takvih idiota ko ti ove stvari se desavaju
nabijem ja tebi sve zensko na svoju belegiju majmuncino glupa i Benjamina Mendya su drrolje lazno optuzile za silovanje pa je covjek lezo 2 godine u zatvoru zbog necega sto nije uradio i ispostavilo se da je nevin zato kazem i u ovom slucaju da ne treba sudit na prvu i da treba sacekat i drugu stranu medalje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)