Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo mali!!
Jedan od ciljeva i jeste bio da se poremete odnosi između hrišćana i muslimana u Rusiji. I onda ih osujeti ne neki Putin, Medvedev ili Kadirov, nego mali Islam. A to što neko pita kako dječak od 15 godina radi kao gardarober. U Njemeačkoj srednjoškolci rade na raspustu da zarade svoj džeparac. Radili bi i kod nas, ali nema posla ni za odrasle.
ima posla nece raja da radi
Tramvaji me rade sat vremena.e a
Svaka čast. Maki Islam je pravi musliman, a ne ovi krvoloci koji kolju, ubijaju, terorišu nevíne civile.
Putinov Denis Šulić.
Poznato je da svi Tiranini i ratni zlocinci ne postoje iz islamskog svjeta kao sto su u krscanskom od kralja Leopolda preko staljina do hitlera i najvece terroristicke organizacije KKK. Tako da...
@opala1 nema sanse buraz da on to skonta
Odlikovali ga, ljudi njegove vjere, a ne Rusi.
Pa imas Rusa muslimana, zamisli
masala dijete
Pusti medalju daj pare djetetu!
Mi smo podguzne muhe Ursule i Jean Michela , sta mi znamo o hrabrosti ...