Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoze tebi Bog nanijet prijatelju
hahahahahaha top
Prosi lik, dodje mu pomoc pa to oni fino izmedju sebe raspodijele i pokradu. Bogate se, vile se kupuju.. Komedija. Goni pijun.
Prošle sedmice je dobio 40 milijardi od USA, gdje li te pare završe dobro je pitanje
A usha firaune jedan! Samo znas prositi! Uvalio si cijeli svijet u minus! Goni se u 3 PM!
Neka dodje na obuku u BiH i prestane da kuka
hahahah pa nista nek ti sve daju i Eu i Amerika.Pa ti si isto sin kockar
Sta ima jarane? Tebi je najpametnije, izvuci snjure iz tih cistih cipela, zakljucaj se u wc i uradi sta si trebo davno.
Pa ratuje li iko o svom trosku, sta se drcite ako nemate sredstava da ratujete
Nesto kontam, da je voda nanijela hadzihafizbega rrcimo 90tih u politiku, i mi bi ovako isto zavrsili... Dobro smo prosli.
Ova Ukrajina je vec sad postala ves masina za pranje para, a sta ce tek biti kad krene "obnova" ... 4 miliona $ po raketi Patiota 🤣🤣🤣 skroman ti je zahtijev Predsjednice
450 milijardi oprano do sad. Ukrajinski narod centa od toga vidjeti neće, ovaj ublehaš do sad kupio 20 vila širom svijeta, kuravva mu kupuje LV torbice po Njujorku... Amerika ga instalirala 2014 i Amerika će ga skinuti kad im propadne proxy pokušaj s Rusima
Šta više moljakaš i ko si više ti!? Jevrej predsjednik kršćanske države. Smrdi tu nešto. Bio neki dan u Poljskoj skoro na granici sa Ukrajinom. Na aerodromu Rzeszów 15 američkih Patriot baterija. 20km dalje baza sa 2.000 američkih vojnika! Taksista priča kako kupuje zlato i srebro i sprema se za rat, te da se uzda samo u sebe i Poljake. Ovi stranci će ih ostaviti čim zagužva. Drugi taksista veli da je Ukrajina najkorumpiranija zemlja u Evropi i da se tamo krade naveliko.
Jos malo trazit ce pomoc u ljudstvu. A tko ti moze nadodavat kad ste svi redom korumpirani do kosti.
Dajte mu atomsku i 100 milijardi, za početak
Oni nemaju niti jednog legitimnog saveznika, potpisani sporazum izmedju dvije drzave 🤦🏻‍♂️
Trebal coce pida ovo ono paša haha
Imas li ti ista svoje pa bar dobre cizme vojnike a ne cizme turiste kojih je diljem hrvatske,italije,cg itd kupaju se uzivaju a rat u drzavi koju kazu vole najvise na svijetu.
Hašimsvirač je prosječan glumac i svaka njegova izjava je čitanje scenarija iz USA, tačnije od black rocka koji se enormno bogati zadnjih godina! https://www.tiktok.com/@goougu.mihailo/video/7360021278901816582?_t=8lhTUSYcbzx&_r=1