Nema dokaza da podižu energiju
17
Zaboravite energetska pića i jednostavno popijte kafu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravite kafu, popijte zeleni čaj. Ima kofeina a ne izaziva ovisnost.
JA KAFU NE VOLIM! Iskljucivo pijem caj i kakao
Jednostavno uzmes Hemo Rage, pa da vidis sta je \"placebo\" efekt ;)
ckapi hajd mi lupite dislike ako mozete. ahahahahahahah
jel ko jeo grahcine ovih dana
meni ni kafa ne pomaze, glupost mi je sva ta prica o energiji
Kad je red bull orginalni grijesis, placebo mozda kod ovih po marku sto se prodaju big bill, guarana itd ... Red bull ima kofein, sto znaci da ima isti ucinak kao i kafa, pijem ga godinama. Znaci nije placebo vec ti to sto popijes zaista da snagu, razbudi te, poveca koncentraciju, i sto je najvaznije DIGNE TI SAMOPOUZDANJE , sto neces sa kafom dozivjet. Znaci dobijes snagu. btw ne govorim samo o redbulovima itd .. vec o praivm sportskim suplementima, preworkout itd ...
@ovaj gore ...placebo efekat...
Mozda ovo i jest tacno, ali psiho efekt koji imas kad prije treninga popijes redbull npr, i kafu se ne moze poredit. Kad drmnes redbull 10 min prije trneinga jednostavno se nafuras da imas vise snage, mislis da si dobio nesto, i tako se i ponasas, i u konacnici i proizvedes vise snage. Znaci nista kafa, samo se pucajte.
Zaboravite kafu ,kolu, alkohol i ostala sranja napijte se obicne vode dva litra na dan.
Energesko pice -mix voda, nitro´glicerin votka red/bul....!
...a meni na poslu trućaju što mlatim \"automatušu\"...