Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo se sramotno ponijelo prema divnoj Jadranki, koja ga je promovisala na svakom koraku, pa i u dalekom Japanu. Sramota je da žena nije sahranjena u svom rodnom gradu na Barama u Aleji velikana, već u Banja Luci.
Isto je sramota da je morala otići u Banja Luci tamo se liječiti, jer su joj vrata njenog rodnog grada bila zatvorena, grada gdje živjela do odlaska u Japan i grada gdje je htjela živjeti nakon povratka iz Japana.
Zar i ovdje mora prepucavanje po nacionalnoj osnovi. Jadranka je bila veliki covjek i nazalost nije jedina prema kojoj se ogrijesilo
pustite ženu na miru, ne date joj da odahne
Ako postoji sramota na duši mog grada, onda je to slučaj Jadranke Stojaković. Znam da, na žalost, ima još takvih slučajeva, ali ona je simbol za sve njih. Velika, draga i važna osoba za koju moje Sarajevo u nekom vremenu nije imalo dovoljno sluha, razumijevanja, mudrosti i poštenja onih koji su vladali u tom vremenu.
Nemojte ovo govoriti Bosnjacima, oni su svet narod i sigurno su svi Srbi iz Sarajeva otisli jer su htjeli a ne jer su morali.
Pa dobro 80 posto je otislo jer I'm se pojavila zelja da se popnu na brdo I masakriraju svoje komsije a ovi sto su morali su pobjegli od granatiranja monstruma sa brda ili monstruma Cace koji je pukao pod opsadom jer opsada zna pretvoriti ljude u divljake. Kako god okrenes zasrali su ghenochidni smradovi
Cudno je to sto se desilo... Ako je iko simbol Sarajeva, to je bila Jadranka, djevojka, pa zena sa gitarom. Tesko mi je citati kroz sta je sve prosla, a toliko radosti, ljubavi i zadovoljstva je donijela za toliko ljudi u bivsoj Jugoslaviji, pa i svijetu. Ali eto, kada neko ucini tako divne stvari, to ostane, po tome se pamti i siguran sam da bi Jadranka to i zelila.
ona je simbol svog života i nicijeg drugog
Nepoznati čovjek je tokom opsade Sarajeva ušao u Jadrankin stan i prodao ga na prevaru. Ovo je ključna rečenica. Da li je normalno da se to u pravnoj državi desi? Kako neko može ući u nečiji stan i prodati ga? Pitanje za milion dolara.
Može sve kod Izetbegovića.
Žao mi je Jadranke, ali može li neko potvrditi 100% da se stan prodao na prevaru? I kako je taj neko nepoznat?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
patriJote sarajevske je izbacili na ulicu,oduzeli joj stan. da niste mozda zaboravili?