Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što izlazimo iz ledonog doba. Jako je glupo uvoditi rigorozne ekološke standarde na tako malom kontinentu kad na drugoj strani 3 milijarde Kineza i Indijaca dovoljno da prne i zagade više nego čitava Evropa.
Ja se danas smrzo.
i ja na poslu radili vani, gdje je to zagrijavanje majku mu
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kakve gluposti.
Popušimi ukrali biciklo
Ubleha. Bezobzirna i bezobrazna.
pa zagadjuje se od raznih projektila i raketa tamo u istocnoj evropi...sasijeku se sume sve(kompanije pod rukovodstvom banaka) a nece da se posadi po standardu...ljudi ne mogu da shvate i to se jos uvijek krije i ako ima peticija po internetu, ali prasuma je skoro izbrisana...NAJSTARIJA SUMA NA SVIJETU, je haman skroz izbrisana...cudimo se necemu, a ne cuvamo je nikako...a mozda i dolazi samo ciklus naseg planeta, suncevog sistema, blize suncu toplije, kasnije ce biti ledeno i tako...
2,3C toplije nego prije 30 godina je stvarno puno.
Vidi se da ni ni po tome nismo u Evrope,ja se smrzavam
7 dana hladnije a cijela zima bila topla i takav zaključak?
samo europa unistava svoju ekonomiju zagrijavanja a USA Kina Indija ono ne je*u ni 2%