Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast edine Allah te nagradio
KAPITEN Edin Dzeko
Naša djeca se liječe sergijama a političari žive ko lordovi.
Tamni vilajet je tragedija na tragediju
Dragi Harune nek ti Alah podari lijepi dzenet....Djecak je veceras preselio na Ahiret...
Dijete moze primiti bez problema i 0+, 0-, A-pored svoje A+. Ne vidim u cemu je problem kad te 4 krvne grupe zajedno ima negdje oko 25%stanovnistva. Nije valjda da se turci boje igle
Po komentarima ,opet vidim da pojedinci i ne pročitaju tekst,odmah lete da oni nešto ko kažu,pa bolan pročitaj tekst( ako znaš čitati) ne boli,pa onda piši....čuj jeli Edin uplatio cifru,eeto ti si uplatio....
ya imamo funkcionalnu drzavu nebi trebali narod slati tamo i skupljat! 60% pojde vlada a vi dalje glasajte za ove
Svaka čast ljudino
Kamo srece da imamo 10 ovakvih ikona kao sto je gospodin Dzeko.Sport najvise promovise drzavu eto vam primjer Hrvatske.Imperator Dzeko je pokazao jos jednom svoju velicinu!
Je li Dzeko uplatio lijepu cifru za djecaka,a pozvati turski narod da pomognu mogu i ja
njegov poziv vrijedi milione s obzirom na broj njegovih pratilaca.
Hvala na pitanju i vašu zainteresiranost, moram odgovoriti da jeste pomogao finansijski lično sa svog računa. Nadam se da sam zadovoljio vašu znatiželju.I pitam sada ja vas jeste li vi šta uplatili obzirom da se djeca liječe zahvaljujući humanitarnoj pomoći???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
tata igrice. neka prica ko sta hoce.
Big Ed
Sta napisati.Ko ima djecu noc mu je sje.ana.Drzi se legendo,budi jak.💪💪💪
tito!
Ako Bog da ti CES nama ozdraviti i zaigrati fudbal u Fudbalskoj Akademiji Juventus-Sarajevo (JAcademy)sa svojom bracom Darisom i Daninom..
Glupani jedni, ko nerazumjem sta je covjek napisao evo da vam pojasnim, trazinse grupa A+( krva grupa) i donacija bijelih krvnih zrnaca,Ljudi imaju pare da kupe pola Sarajeva i nije poanta para, vec ovo sto sam napisao a pored ovoga ima jos toliko parametara da se poklope ,da nije uopste lako ovo naci.Sigurno bi mu dala majka ,otak,tetka,amidza,dajdza itd da se poklapaju parametri.Kakvinste vi retardi trabunjate ovdje,besposleni.
Šta će pozivati turski narod kad to on sam može riješiti jednom svojom dnevnicom - ali, avaj, on je naučio maksimalno dres pokloniti.
Traže donaciju krvi a ne pare.
Bravo Đenson svaki put kad su te drugi pljuvali ja nisam dao na tebe i Amru i sad mi je drago sto sam to radio.