Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gerijatrija zvana Fenerbahce. Sve starac do starca i oni sanjaju titulu???!! Naime san ce i ostati. Pobjegli od superkupa, pa se sa grcima izblamirali, a kao slag na tortu nisu mogli ni autsajdera pobijediti. I oni hoce prvo mjesto. Da puknes od smijeha. Ovi i ovakvi igraci nemaju snage dvije utakmice da odigraju, a kamoli jos uz to i glavnog konkurenta da pobijede u gostima. I nadaju se kiksu Galatasraja!!! Dzeki je bolje da se poklopi usima.
pun stadion,grub,pun prekida i tenzija nogomet....
Zar neko gleda tursku ligu?
Ko je i malo pratio Fenerbahce i Galatasaray zna da Galatasaray neće kiksati na Fenerbahce vjerovatno hoće (cak i da imaju isti broj bodova)
Titula je davno izgubljena...
Turci ciganija teška bice incidenata
Sretno Dzeko,Tadicu,Livakovicu i ostalim balakancima iz Fenera...
sanse su im nula. preko 10-ak zadnjih tekmi im je gola patnja, galata je jaca prosto
Statisticki Galata izgubi bodove svakih 8,5 utakmica. Do kraja su 4, a Feneru trebaju dva njihova kiksa. Nista od toga.
Treba i jedan kiks i da ih Fenerbahce tuce u duelu
Galatasaray 🔴🟠💪
Sve do zadnje utakmice su mozda i imali sanse,sada su sanse 1%
Gotovo je to.
nema tu vise nikakve nade galata u plusu 7 a melju sve odreda
Cestitke Galati na duploj kruni, a ovi zuto plavi neka kmece.