Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo znam da su djevojke od 15-16 u ovim godinama najgore u mojoj ulici ih ima par da te bog sacuva samo sve na izvoli i ako si imalo labilan smotaju te za cas . Najmrze mi je vidjeti stare prdonje kad po facebooku komentiraju djecu ove dobi sa komentarima sexi si itd. sve pedefajlovi mamu im
znam kada se u mom komsiluku udala od 15 za 32 god starog momka niko nije ni prno rodila 2 djece pa se rastala. a vidi ti drame na zapadu ako je nije bas vezo i presilio, tragicno.
Samir Alihodzic za sirotinju
Ovo mi liči na klasični američki slučaj, kad će za 15 -20 godina žrtva priznati da nije bilo ništa, već jbg ...
Njemu je život uništen. Ne može nigdje da radi, nosi sramotu, a već se slomio da dodje do nečeg u životu.
Poruka,ahhh ta sitnica,neki drugi put o tome,hvala sto ste otvorili clanak,ako jos bacite komentar eto srcu mome radosti 😁
Sta kaze u poruci?
Prepustila mu se sama u naručje vjerujući da će je staviti u prvu postavu. Kad je vidjela da tako neće napredovati onda ga optužila za silovanje. Ne znam 100% ali njihova djeca o ovom sanjaju i samo gledaju da ti ga smjeste. Čudna je to sorta i društvo i daleko im kuća od moje.