Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno najbolje moguce finale, najbolje dvije reprezentacije na prvenstvu.
Nijemce sam uvijek volio ali otkako su se počeli pretvarati da su židovi veći od samih židova, slavim svaki njihov poraz. A da ne pričam koliko vole i guraju lgbt zajednicu
Glupi ragbi
Bože pomozi nam... Ovaj letargični pavijan je komentirao i drugo polufinale. Neeeeeeee...
Gol Francuske za pobjedu je totalno neregularan, jedna noga mora biti na parketu francuski igrač je prvo digao desnu nogu što znači da mu je lijeva stajna, nakon toga je stao na desnu i odvojio lijevu od parketa, no suci nisu na to reagirali a niti var, Šveđani su uložili žalbu, no teško da će nešto promijeniti, bit će , greške se događaju.
Svaka im čast, prejaki su
Prejako finale.
Danci drze monopol. Ne moze im niko nista. Vec imaju novu generaciju za narednih 10 godina. Smjena genreracije bila a nisu ni osjetili. Jednostavno su sila.
Svedska Danska i Njemacka su bile uvijek rukometne sile a Francuska tek od 90-ih
Krenulo nesto Svabe na svim poljima
Danci igrali u drugoj, pa malo u trecoj i ubacise u sestu i gotovoo..Al Francuzi ce bit tezak zalogaj uhh..
bravo Danska
Ova generacija Njemacke ce pokoravati Evropu i Svijet!
Skandinavske zemlje su uvijek bile rukometne velesile. Znalo se na startu prvenstva da će najmanje do polufinala
igraju jaku odbranu a u napadu još efikasniji mislim da će danci stresti i Garave sutra