Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca u srednjoj Evropi i Skandinaviji se rode na skijama, a od trece godine imaju samo najskuplju opremu. Drzava sufinansira putovanja, sponzori osiguraju dobar zivot, treneri im programiraju svaki minut dana, nutricionisti spremaju kvalitetnu hranu, njihovo je samo da skijaju. Ovo sto Elvedina radi u individualnom sportu gdje novac=uslovi je ravno cudu i svaka joj cast.
Treba sponzore prebaciti Elvedini, a uzeti NFSu!
Svaka cast !!!
Ja je volim gledati kad zaobilazi zastavice
Bravo Kraljice..možda si imala preveliku želju za još boljim rezultatom ali i to razumijemo...samo lagano biće i podij!!!
superveleslalom, nije veleslalom. novinari de ba malo, nema smisla vise,svaki dan na klixu citam nakaradne tekstove
Ja sam mislio zivota mi bice nummer FUNF.
svaka čast i na ovome, a najbolje u njenoj karijeri tek predstoji.
Svaka cast !!
Ponos drzave 16. mjesto 😂😂😂
nista to... 16 mjesto na jednoj nozi treba ide.