Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad dodju losi rezultati treba napraviti neku sok-terapiju ili promjenu, ovo je bilo ocekivano mada je mozda malo i do godina Nole.
Legende, obojica!
Dan ste mi pokvarili objavom ovog krkana
Pita srbin drugog srbina da li razumije turski? Ljutito odgovori : jok be 🤭
Uvijek je promjena bitna, sretno obojici.
Ne mislim ništa loše, ali mislim da mu neće biti bolje ni sa drugim trenerom, nije ovdje u pitanju da Goran ne vrijedi, nego su Novaka stigle godine, a to je sve normalno, sve ima svoj početak i kraj i tako je u svakom sportu.
Isti su
Umjesto njemu što si dao nogu ti si trebao otic u penziju. Ivanisevic je gromada za tebe. Teško da ces više i jedan grand slam osvojit. A deri se na babu svog
SplitSarajevo: Možeš li možda nabrojati u čemu je Ivanišević Gromada u odnosu na Đokovića ?
Meni je čudnije što je ova saradnja trajala 6 godina, nego što je prekinuta. Razumijem da čovjek može trpiti svašta za pare, ali da će Goran trpiti onolika poniženja od strane ovog nadmenog egocentrika, to mi je ipak iznenađenje.
bizarno je da je bosnji bilo koji sportista iz susjednih drzava uvijek fasista. a obozavate turske sportase koji nisu nikad ista osvojili kao i vi doduse.
bizaran je samo nivo laganja samog sebe kojeg je iskompleksirani bolesni srbin u stanju da iskonstruise. prvo. nisu svi srpski sportisti profasisticki/pronacionalisticki orjentisani drugo, ja ne znam kojeg to turskog (a pogotovu koje to sve?) sportasa mi nesto uzdizemo? bizzarni srbin koji otvoreno kaze da ce biti uz rusiju i kad cini zlo nekome drzi predavanja...
Javna tajna je da je noga zbog Jelene, vidjet cemo kako ce se situacija razvijati jer je Ivanisevic lafcina u odnosu na ovog pacova.
hahahahahahahahahahahahahahaha...
Fašisticka budala
Nel je hairli