Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvota 1,05 Konakovic veceras na FACE.
Obavezno, ide pranje i to šmrkom
ma hendikep
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umjesto da ministar vanjskih poslova BiH lobira u odsudnom momentu da rezolucija o Genocidu uspije, on saziva pres u kojem brani i pere narko kartel tito i dino i njove jatake ,a blati pravosuđe BiH koje pretresa kartel Na drugoj strani imamo Vučica koji ne spava 24 sata lobirajuci da rezolucija uspije .Dok Konakovic pere narko mafiju ,u meduvrenenu je rezolucija odgođena
'ne uspije '
Ne branim Konakovića, ali je suludo misliti da je on dio nekog narkokartela. Radončić je definitivno bio jedan od većih dilera, pa ga nisu dirali, jer su SDA i Osmica bili dio te halke. Dokazano je da je Osmica sarađivao sa dilerima. Memiju su uhapsili zbog "osnova sumnje" da je 2016. unajmio rent-a-car za Gacanina, koji mu je rodjak, iako niko tada nije ni znao za njega. Sve je ovo sumnjivo i tukne na pakovanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glupi Dino, samo nabacuje vodu na mlin snsd-u. Iskoristiće svaku priliku da muljaju o drugom entitetu, jer se nemaju čime pohvaliti u rs-u.
Popisha vlah nastavnika fizičkog....
Svi ste vi ministre , tragikomični..Kažete ; šta ima rs sa federacijom ? Pa u tome i jeste problem što nema , ..I što država BiH nije u stnju da noornalno , na državnom nivou da obavlja sve što se podrazumjeva u svakoj državi. Uzmite samo ; kako bi Srbija ili Hr funkcionisale , a da imaju ovakve entitete ,..🤨🤥😡🤬
sad po Konjakovicu i njegovi koalicioni partneri udaraju
Ti mozes komentarisat svog orangutana dodu,sta tebe boli racku za gos.Konakovica
Amidzicu,da rezimiram,vama i BIA,koja je umijesana ne odgovara g.Konakovic politicar u usponu,covjek koji je posvecen DRZAVI BiH a to vama i vasim ciljevima smeta pa pokusavate preko duboke drzave da obezglavite Bosnjake. Nece proci garantovano.
Ćićolina cura fina. ◻✔ Pčelica Maya liže yaya. ◻◻ Edin Zeko pije mlijeko. ◻◻ Glupi majmun jede samun. ◻◻ ◻◻◻
...jer,Konakovic je politicar u usponu i treba ga ogaditi Bosnjacima da se dovede Bakir pa cemo po staroj matrici,ja tebe,lafo,otcjepljenjem a ti meni prijeti tuzbom za genocid, tako da mozemo se rastaljivati jos 10-15 godina. E,to ne ide sa Konakovicem koji ti je sefa politicki potpuno ogolio i sad ne zna kud udara.
Amidzicu,tvoj nediplomatski jezik i,i tvoj pokusaj dovodjenjau u vezu g. Konakovica sa ovom bagrom iz Dubaia govori da ste debelo umijesani u ovu harangu. Zasto,vrlo jedostavno. Sefu ti ne odgovara Konakovic,jer je Konakovic za BiH,cjelovitu,jer gura rezoluciju o Srebrenici u UN.
ne boji se konakovic ni suda ni policije vec da nece proci sljedece izbore
Vi iz snsd-a ste svoje davno rekli . Nemate vi sta komentarisati .Svaka vasa sjednica je tragikomedija .
jaci su komentari na klixu od tvog, uhaladzo jedna
Ama ljudi dragi nije njegovo da komentarise rad tuzilastva to je smijesno i zalosno.
Treba biti korektan i priznati da je Dino usro motku do kraja jučerašnjom konferencijom za medije. Lik je totalno bio van sebe, nema kontrole bijesa, emocija, usta se suše, puca glas, cimanje s noge na nogu, laganje na ljude kojih uopšte nema u Sky aplikaciji, pritisak na tužilaštvo i kompletna stvarna slika Dine je jučer pokazana javnosti. Bolje da je šutio, vlastiti savjetnici ga pokopaše
Tako se svi koji muljaju full time ponasaju. Napad najbolja odbrana. Oni kojima su napunjeni dzepovi orasima svrsavaju na to, mi ostali se zgrazavamo i gasimo tv.