Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RADNA subota za nas u realnom sektoru, dok ja sad moram na posao ići vikendom gospoda odmara vikend ;) i tako svaki.
@neprejebivi Ako je radna subota, onda radi, nemoj pisati komentare.
Pozdrav sa posla.. Glasali smo, dobili smo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni samo nije jasno, kako se osjecaju oni glupani, koji su glasali za A-SDA, za Demokratski Front, i Zeljka Komsica, za Nezavisni Blok, za SBB. Svi su svoju kampanju zasnivali na borbi protiv SDA.A evo godinu dana nakon izbora, evo ih svih sa SDA u vlasti, na razlicitim nivoima.
Kad bih ja svaku radnu subotu spominjao...
Čuj ove šmizle. Razmisli profesore koliko si energije potrošio i ispustio CO2 u okolinu dok si proizveo ove misli, digitalizovao ih i poslao u svijet. Da li je vrijedilo?
Ovaj ublehaš zaposlio ženu na Univerzitet a pravi se nevinašce
Odeš do sekretarijata 2-3 partije i dovoljno da postaneš javna ličnost pada ti klix kopa profilu i prenosi banalne izjave. Ili je samo dežura u klixu zbog subote ili je urednik otišao do pijace nakratko.
seri, seri moj golube bijeli...
Legendarni Željko Kvisling Komšić . Pravi onaj domaći izdajnik, fuj
samo J.E.B.I realni sektor, dok oni po Nepalu i Maldivima skacu
Koje Solomonske mudrosti od izjava!
Hoće li se i Marjanović vratiti kući kao što je to uradio Pecikoza, tv. da se vrati u DF iz koje je i otišao u Našu Stranku. Svi oni žele uz jake ličnosti. Zar možete i zamisliti da je Forto neka ličnost.
Kakav smor.