Komentari (391)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvadi malo...
MALO PROMIJENIO RETORIKU
HERCEG BOSNA JE DOGOVORENA IZMEDJU SDA I HDZA ZIVI BILI PA VIDJELI
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Stoka ustaška.
Enda ... ti jebbala poturčenu maternastalu od hrvata.
i kriminalac deset tuzioca Tuziteljstva BiH bi imali par godina sta da rade kada bi htjeli da analiziraju imovinu lik i djelo Dragana Covica.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Seri seri golube moj bijeli! Hercegovina je leglo kriminala i lopova. Sve sto imaju su ukrali od nekog.
Šta su se ISIL- ovci uzbunili, misliti da ste snažni, da možete druge terorizirati, pa vi ste davno počeli raditi grozote, sjeći glave itd, po Srednjoj Bosni itd., ovo što zadnjih godina viđamo, na što se grozi cijeli svijet. Ako mislite da ste jači, kako ono vi kažete, bujrum, mi smo tu čekamo. Čak postajemo nestrpljivi.
@MIHAEL1 kakav rat o cemu ti pricas s kime da ratujemo, mi smo vas kulturno iselili iz nase BIH jos samo cekamo da vam ovo malo deda i nana sto je ostalo pocrka i vas vise nema ni na mapi.
PATOLOSKI LAZOV OPET PATOLOSKI LAZE! LANI JE PALIO SVIJECU ZA HERCEG BOSNU, A SAD ETO "NAMJESTAJU MU", A ON PRAV I ZDRAV?
This land is your land, this land is my land, Ja pravim vilu, ti nemas sta da jedes...
ove nebuloze se neisplate ni citati...hihihihiiii
Zato si se utalio sa Milokradom i ustašama!
Fakat frajer je namazan do bola....iz koje li je mjesne zajednice...
Dragan Čović wrote: "a Herceg-Bosnu oživljavaju oni koji negiraju prava Hrvatima" Ja to ovako interpretiram: a Herceg-Bosnu oživljavaju oni koji negiraju prava ustasama medju Hrvatima da postave kriz na svako brdo vece od 200m i hrpu kamenja vecu od 1m. Dragane, Dragane, znas ti veoma dobro da si prokuzen, i zato ti ne prolaze ovakve podvale. Cinis istu kardinalnu gresku koju su napravili Franjo Tudjman i onaj ustasa Susak. Dokaz neinteligencije.
Dokaz nedostatka inteligencije, blago receno ;-)
BITI RAVNOPRAVAN, NIJE BITI POVLASTEN I DA TI GLAS REALNO VRIJEDI PET BOSNJACKIH NA IZBORIMA! BITI RAVNOPRAVAN, NIJE BITI POVLASTEN I PLACATI 10% UKUPNOG POREZA, A TROSITI BAREM TRECINU BUDZETA NA UHLJEBE KOJI SU POVLASTENI! BITI RAVNOPRAVAN, NIJE DA TE IMA TOLIKO PROCENATA KAO VLAHA PRIJE RATA U HRVATSKOJ, A DA IMAS TRECINU VLASTI I VETO NA SVAKU ODLUKU. BITI RAVNOPRAVAN JE BITI ZAISTA RAVNOPRAVAN, A NE POVLASTEN!
@Kova Slozio se "moj" ovan u Daytonu? Apsolutno netacno. Alija Izetbegovic nije bio ni moj ni ovan u Daytonu, a nije bio ni izabrani predstavnik Bosnjaka, niti je parlament potvrdio daytonski sporazum, Daytonski sporazum je zapravo na silu naturena stvar koju ja ne priznajem i nikad necu.
@Kova Medjutim ja nisam tu bitan, bitno je da vecina Bosnjaka identicno misli! Prema tome, poseri se na Dayton, prvom prilikom ce da rikne.
Joj, najbolji su mi ovi magareci "intervjui", ono "gost" maltene pise i pitanja i odgovore za nazovi novinara od "300" maraka.
"Novinar": Sefe, hocete kakiti da vam operem guzu i da je napuderisem? "Novinar": Sefe, hocete da vam popusim?
Konjino sami isticete da nemate prava, niko drugi vam ne uskrcuje prava a kad vidim videa kako ste ubjali Bosnjake u Travniku, Vitezu Ahmicima treba vas poslat u pi 2 I s vasim stalnim plakanjem o kvazi pravima. Jedino su Bosnjaci obespravljeni I to u vlastitoj zemlji
Pa on misli da su svi Bosnjaci glupi i da vjeruju njegovoj prekriveno fasistickoj prici. Naivni Bosnjaci,Srbi i neki Hrvati vjetovali su prici o ugrozenosti europejaca ali sad ta prica prerasta u bezobrazluk sirih razmjera
kriminalac=govno=fasista=covic
Ovde ko god hoce da se otcijepi i pripoji matici kuka da je to zbog toga sto su ugrozeni, jos od 92. Bas su Bosnjaci poznati u cijelom svijetu po tome sto su tiranisali druge narode.
Ovaj Covic se ponasa kao da je ovo njegova privatna domovina! A posteni Hrvati odlaze, jer sa mafijom ne zele imati posla! Na kraju ce u ovoj zemlji ostati samo ustase i cetnici, oni isti koji su nas ubijali u ratu i koji sada, od ponedeljka do petka, rade u drzavnim institucijama u Sarajevu.