Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVA RAJA SA KLIXA SE TAKOĐER NADA.Povedi i ortake.
Ovdje je FAhro jedina svijetla tacka! Bar zna gradit a vidjet cemo koliko ce ga ovi pratit!
@nermicTZ E vala zabijem ti ga taman toliko da vidis svijetle tackice pred ocima. Yebao te fahro.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja bih proslavio taj dan kad bi ti otisao iz politike i kad bi zabranili kompletan rad stranke SDA.Nemojte nam vise pomagati,molimo vas!Nemojte se vise boriti za nase nacionalne interese!
Ne mislim ja njemu nista lose u svemu tome,ali neka mi vise ne pomaze ni on,a ni njegova stranka.Najveci primitivci i lopovi se nalaze u toj stranci i grade drzavu za svoje interese.Pogledaj malo narod oko sebe kako zivi,sve ce ti biti jasno!
Hočeš garant. Ode Dodo, onaj Dragan se koprca oko stranaca, a ti i ovi majmuni što ti se klibere iza leđa, na slici, takođe! Miliš li otići u Tursku? Bolje nemoj, provaljeni ti jataci!
ooo majko mila ..licemjera ..šta bavit će se politikom iz sjene.. putem svojih podobnika fuj
Pametno. Idi u IVZ, tamo ces se najbolje snaci.
otišo i nikad se ne vratio, povedi i sebijaču
Bajrović - Država mora pokazati snagu u slučaju protivustavnog referenduma http://www.tv1.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/dogadjaji/29176-bajrovic-drzava-mora-pokazati-snagu-u-slucaju-protivustavnog-referenduma.html
@drinsky1 Prvenstveno zahvalite tuzilastvu BiH jer oni vam daju vjetar u ledja zato sto zatvaraju oci pred napadima na drzavne institucije godinama .pa onda velikim politickim strankama koje isto tako ne reaguju pocevs od SDA
@drinsky1 - nemere sve ima svoj kraj. Onomad sam napisala ničija ne gori do zore. Žutom se odavno gasi i u stranci i u banci!
Evo jedinstvene sanse da se pohapse najveci kriomosi ove drzave..
Vratit ce se necemu "opipljivom"! Radoncic mu je sigurno pojasnio detalje gradjevinske mafije, pa mozda Bake kupi "Euro asphalt" ili "Ans Drive" ili je vec?! Niko u istoriji BIH nije nanio toliko dugorocne stete Muslimanima u BIH kao sto je klan Izetbegovica i cijela SDA. Nista ne zaostaju ni Lagumdzija, Niksic i Damir Hadzic. Svim pobrojanim odmah oduzeti svu imovinu, pa od prodaje te imovine finansirati povecanje penzija, ali samo onih posteno zaradjenih
lagao si providno ko pas......
sta je? zvanicno smo propali i nema se vise nista za pokrasti? zato povlacenje,aa?
SMRADE, taman dok privatizuješ arapima Bh Telecom i Elektrodistribuciju kao zadnje preostale firme. NAkon toga treba FBiH počet MMFu vraćt kredit A NEMA SE ODAKLE ! Ko sad Srpska ! Pa haj proglašenje HR Herceg Bosna, Bosnistan prva prekrasna periajtska država na tlu Evrope ! itd.
GDJE BAKIR STANE TU CE FAHRO NASTAVITI☝️️
DOBRA, mada bih Volio da i on nasatvi gdje je FAhro završio. U PRDEKANI !
Plaq NISTA OD TOGA☝️️ AL REALNO SVI SU SAZRELI ZA PRDEKANE
Ko se ne nada? :-DDDD
Završio bi Ti da možeš! Ušao si jednom u taj voz i nema izlazka dok ne uradiš šta ti je naredjeno...
... kako bih se potpuno mogao posvetiti gitari ;)