Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudina realna,lahka mu zemlja bila. Bio je na pravoj strani cijeli zivot.
Lako o mrtvima, prema njima nema društvene i socijalne obaveze. 5 km mjesec rata, krvi ,znoja i neljudskog stresa.
Ulicu Jovana Divjaka i to Radicevu ulicu! Zasto je obustavljeno ovo?
Generale ! ⚜️
Tipično naš način - žive borce i legende prošlog rata ko yebe a o mrtvima sve najbolje.
U kontekstu vremena bio je ono što smo svi trebali biti.
Hvala Generale! Ne zasluzujemo te ni tvoju zrtvu! Ovi danasnji fasisti sa svih strana pobjedjuju trenutno. Niko se nije borio za fasiste bosnjake, srbe i hrvate, nego za gradjansku BiH koja je trenutno na koljenima.
Licno poznavao. GROMADA
Nas Jovo je sinonim za nasu BiH kakva smo trebali postati. Odvazna, postena, spremna za odbranu svih naroda koji u njoj zive.
Trebali, ali nazalost sve smo samo ne ono za sta su se ljudi borili.
Slava mu i hvala.
kada ce se zavijoriti zastava Palestine, za ljude nad kojima se provodi najduže etničko čišćenje u povijesti pred očima svijeta??
Pitaj Arape koji troše pare na zlatne wc šolje. Znaš li da se Jaser Arafat družio sa Slobodanom Miloševićem dok je isti vršio agresiju na Bosnu i Hrrcegovinu?!
Prije svega čovjek, zatim gospodin sa manirima, skroman i dostojanstven. Stara škola, takvih više nema.
Svaka cast pravim borcima Ali sto se javljaju sad i ovi satro borci koji su se sakrivali po hotelu evropi i ostalim sklonistima. Da ne govorim o onim sa alpasinog sto su pljackali stanove od komsija.
Veliko postovanje prema velicini!
Gdje je ulica ili trg ili bista pa makar i neki mali za ovog velikog covjeka
Sreća da je za borce Armije BIH dženaza besplatna veliki broj se ne bi imao od čega sahraniti a ti pali svijetla po Vijećnici.
Hvala za sve Sarajvo ne zaboravlja. Ko je raja raja do kraja zivota a uz to veliki gospodin. Sve najbolje i na onom vjerovatno boljem svijetu. Hvala ti
Zaista veliki lik. Imao sam priliku razgovarati s njim i vidjeti kako iz njega izbija iskrenost, čestitost i poštenje, takvo nešto je nemoguće lažirati.
Tipično naš način - žive borce i legende prošlog rata ko yebe a o mrtvima sve najbolje.
Jovan Divjak ,mjesto rođenja Beograd. Vojislav Šešelj ,mjesto rođenja Sarajevo. Prvi je branio Sarajevo,a drugi ga napadao sa brda. Eto to je razlika čovjeka od nečovjeka.