Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa uhapsite njihove ,,ceribase,,koji se tove ko bikovi...
bravooooo
Vise mjesecno zaradi prosjak, cak i kad podjeli lovu sa gazdom nego obrazovan covjek sa diplomom, pa ti haj uci skolu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Napraviti neki centar za zbrinjavanje prosjaka i sklanjat ih sa ulice. Ovo je postao biznis pravi. Svako jutro u Sarajevo dodje stotinu prosjaka iz okolnih gradova i maltretira gradjane i turiste po čaršiji.
ne treba ih zbrinjavati nego ih treba natjerati da rade, na sve strane fali radne snage a oni čekaju da im se daje, sve to treba natjerati u firme da zarade za život
Penzioneri nam prosjaci covjece.Duplo veca bila u Tite.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
neznam ko stvarno prosi a ko business,ali znam da u Sarajevu Bascarsiji nisi mogo sjesti vani za sto da jedes kako treba da neprilaze stolu,kad zavrsim ok,a vako sam odbija da bilo gdje sjedim vani,a podjelim uvijek 10-20 km prosjacima nebitno halal bilo,uvijek 1-2 km sitno nosim da imam podjeliti njima.
Bravo! Ne može se proci ulicom, a da ne smaraju i idu sa ljudima. Znaci ne mozes proci, sjesti na klupu da odmoris, da ne smaraju. Ja ne dam!
U Mostaru ih ima novih na desetine.Tuzlanski kanton,Bugojno itd.Osim stalnoh svaki dan se vide i novi prosjaci koji znaju biti i nasilni.Ovi stalni dobivaju socijalnu pomovc i djeciji doplatak uz dnevnice prosjace ju i do 100 km dnevno po osobi.Polivija ne legitimise niti poduzima nista ,prave se da ih ne vide.Ljeti turistima malte ne trzaju torbe i jako naporni i uporni bahati..POLICIJA U ĐOSTARU ZATVARA OCI JER IH JE PROTJERALA IZ ZAPADNOG MOSTARA U ISTOCNI PA IM NE SMETA.
To su oni koji se nisu uspjeli uvaliti u politiku a isto im mrska lopata.
Kad u entitetu..a znamo kakav je taj entitet kao da jos traje WWII i kao da ga Nijemci vode.. primaju sad plate na ruke... a jos i mimo toga primaju za korupciju i poslušnost...e onda ce biti i u federaciji tako... sad ce se vidjet da federacija 90% izdrzava taj entitet. A jesu bijeda vala kad nece da spomenu e titet nego glume da je republika ...
Tako i treba, ko hoće sevapa da zaradi ima pomozi.ba i javne kuhinje
Eto ih sad na tiktok daj lava brate
Ako čovjeku treba za pivo ispred prodavnice, zašto mu ne dati. Pa ne traži za hljeb, piva je jeftinija
Podrzavam, dokle god se daje bice I prosjaka. Ko zeli da pomogne nemocnim i siromasnim, bar danas ima milijun nacina..
👍👍👍
Treba to kažnjavati i ko daje i ko prosi, gledam mlada, puna snage, ruksak na leđima na semaforu, važno je da se ona zamotala, lafo vjerenica, idi radi draga, ima posla, ali danas 100km isprosi
Treba to kažnjavati u ko daje i ko prosi, gledam mlada, puna snage, ruksak na leđima na semaforu, važno je da se ona zamotala, to im je lafo vjerenica, idi radi draga, ima posla, ali danas 100km isprosi
Na koji telefon mogu prijaviti ako vidim da neko dijete prosjaci da dodjete da ga pokupite? Evo u Bihacu na glavnoj raskrsnici prema Bingu ima zena sa malim djetetom prosi ima tri mjeseca. Uvijek je na istom mjestu ceka crveno na semaforu. Policija prodje trista puta i nikog briga nije.
Kakvi "dobri Bosnjanji". To samo u literaturi još postoji.
Sramota vas turista, vase realnosti. Mene je sramota sto sam pricitao naslov, ideju I komentare. Gdje ovaj Svijet vodi. Ako je doslo do toga da ce se kaznjavati zbog sadake. Nema tu komentara. Hajd eto problem... Ali da je problem ljudi koji daju sadaku, Vala nije.