Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generale nemamo ti mi šta halaliti, stao si za našu Bosnu u najtežem vremenu, a mi smo tu da pričamo našoj djeci ko si bio⚜️.. Slušao si svoje srce za razliku od ovih drugih koji su slušali Beograd, za Bosnu ostajemo da se borimo, lahka ti Bosanska zemlja 🇧🇦⚜️
Jovo odbranio grad 2.maja
Nećemo te zaboraviti generale 🇧🇦❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
NAŠ GENERAL!
Bullevar nek ti uzor bude Jovan kako se voli domovina predaka izdajniče ‼️
Pa zar nije on vratio čin generala '97?!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da ne bi šverca sa oružjem za TO ne bi general ni bio u A BiH
Nisam htio dosad nista pisati o pokojnom Divjaku, ali sad zelim da se svima koji ste lili lazne suze sjetim majke. Onim koji su ga pritvorili, mucili 1993 a sad placu. Onim koji su mu prebili sina u Titovoj `92 toliko da je jedva ziv ostao a sad su isti ti prvi u novinama i govore najbolje o njemu. Nismo mi Jovana zasluzili!
Neka je pokoj njegovoj dusi. Nadam se da ce zauzeti lijepo mjesto. To samo dragi Bog zna, a nase je da vjerujemo.
Lijepo napisano iz dna duse sigurno a vidjelo se je po njemu da je dobar coek s dusom i srcem to danas rjetko ko ima
Generale, rahmet ti dusi, ljudina, heroj ❤️❤️❤️
E, jesi bio titan, da te Alah nagradi dženetom 😢❤️
Kako misliš kada je bio ateista
2000te ja klinac od 10godina , i ovaj gospodin pokojni, vodi mene i jos 29tero u Madrid i Sevilju.. ajjj kako mi jje dobro bilo i sta sam sve dobio.. HVALA I POČIVAO U MIRU!
Junak bio a legenda postao. Neka ti je laka zemlja junačino naša. Ponosni smo šta smo te imali i što smo te znali. Ko od nas je bio sretan da te upozna lično zna kolika si bila ljudina. Hvala ti što si bio među nama kad nam je bilo najteže.... Legendo
Hvala Generale pamtit cemo te ZAUVIJEK 🇧🇦⚜️
Generale pobjedili smo u ratu, izgubili u miru. Ti si odradio dobar posao mi smo poklekli pod pohlepom i vlašću.
Ok je to sve Jovane al zasto onda stade na stranu Alijine politike kada je on prvi poceo da podriva sekularnost u BiH pisajuci Islamsku deklaraciju, zagovarajuci muslimansku BiH sa hriscanskom manjinom a sa tom politikom ni sin mu nije raskrstio.
Zaplakao sam kao malo dijete, koja ljudina
Hvala ti na svemu generale.Čitajući tvoje pismo,suza sama poteće.Sjeti se rijeći rahmetli mi djeda,dok ima i jedan ćovjek-insan na ovoj planeti,Allah će je ćuvati.Svaki dan je sve manje i manje ljudi-insana.Lahka ti zemlja bosanska.
...sta reci,a ne zaplakati...svi treba da budemo ponosni sto smo imali ovakvu ljudinu za sugradjanina...na zalost,nismo mu se oduzili na pravi nacin,to je sigurno...jer on je mnogo vise dao ovoj drzavi nego sto je od nje dobio,neka mu je vjecni rahmet i neka pociva u miru,ostat ce zapamcen zauvijek.
Planino bosanska, ode ti u vječiti smiraj i počinak. Odmori dobri čovječe, mnogo si toga vidjeo i doživio što ljudski um ne može shvatiti Odgajan u svjetlu Bratstva i Jedinstva, sve ti se prosulo po krilu kao malom djetetu kriška hljeba ... odmori Čika Jovo, zaslužio si