Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUCA STOKA PO SVIM ŠAVOVIMA , osim srbovanja null points
I sta kazu, nema tu Dodika. Bog poslao Serdareva da spasi brlog. Ne ide dzaba krkkan u Rusiju cesto. Da provjeri stanje na racunima da provjetri stanove u Moskvi i St.petersburgu.
Cuj dati nekome prirodni resurs da ti prodaje. Pa to nejma ni u Monty pajtonu.
Podrška radnicima. U našim termoelektranama se spaljuje skoro pa kamen i ne može se dostići normalna proizvodnja struje, dok najbolji ugalj ide u Srbiju. Zašto? Otvaraju se rudnici kakvi su Medna ili Bistrica gdje se ugrožavaju imanja u blizini i narušava ekologija. Šta će od uglja ostati za proizvodnju struje u BiH? Protestujte dok ih sve ne otjerate.