Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapamtit ce je ko bude zivio jos 20 godina
Ne, to se ne smije crtati. I lovu za crtanje da se prebaci u juznu Bosnu.
a kod lukavca ko minsko polje kakve su rupe po magistralnoj cesti
10 godina ne mogu da riješe suženja i otkupe 2-3 male parcele na glavnoj petlji u TK, Šički Brod, i jednu još manju parcelu kod Termo-elektrane, pa kako će onda toliku dionicu??????
JA KAKO SAM OTISO U AUSTRIJU PRICALO SE O GRADNJI AUTO PUT TUZLA ORASJE EVO JOS MALO PA DOCE I PENZIJA ONI JOS NISU NI METAR AUTO PUTA URADILI.ZNACI BICE NESTO ZA JEDNO STO GODINA GOTOVO.
Hocel to jednom krenuti..Pa ni kornjace to nece doziviti..
Rupa na rupi, izbocine na cesti koje stoje godinama na tom putu, sicka petlja koja stoji godinama nerijesena, juzna magistrala kroz Tuzlu je sva izrovljena i oni sad hoce pravit autoput od Tuzle do Orasja i kao bit će to gotovo za par godina. Nema od toga nista nikad zivi bili pa vidjeli.
projekat za ovu cestu je napravila još vlada Enesa Mujića 2006-2010. ovo opet hoće da ukradu pare
Umjesto da se pruži AC dolinom Spreče do Doboja kao veza za Vc i Ac prema BL, oni pružaju paralelnu AC 30 km dalje prema selendri Maoči. Sve što treba prema sjeveru od Tuzle su brze ceste Prema Srebreniku, Gradačcu, Čelić-Brčkom, Banovići-Zavidovići, Kladanj-Olovo-Sarajevo.
Kliks komentatori sve neki eminentni strucnjaci,građevinski inžinjeri,niskogradnja i tako to
S obzirom na nedostatak novca, nepovoljan teren preko Majevice, veliki broj naselja na trasi to je rupa bez dna u od koje ce profitirati par pojedinaca, a narod koji nestaje će desetljećima otplaćivati kredit. I dalje mislim da je jeftinije i brže izgraditi AC Doboj - Tuzla -Zvornik kao kičmu prometa i na nju povezati brze ceste.
Izrada glavnog projekta je u toku? Treba im 30 godina da to stave na papir? Još 30 za sve dozvole i još 30 dok se tendeti naprave. Financiranje je već kompleksnija materija, to će trajati 45 godina.
to ok ali treba prositi i popraviti cestu koju vec imamo a jako je bitna Tz-doboj. sve jedna traka a ravnica ko tepsija. rupe po 20 centi. kamiona vise nego auta.
Opet ovo prave da zaobiđemo Tuzlu... Smiješno!!!
Bruka i sramota. Znamo svi koliko vremena treba od izrade glavnog projekta do same izgradnje, proci ce jos godina i godina. Bitno da se po Covicevim zabitima grade kilometri autoputa.
To je projekat europskog koridora. A ove maštarije okolo Tuzle šansa da se opere i ukrade novac.
autoput osoje-prisoje..... ybo li vam krv seljacku....... bihac srednju bosnu i tuzlu u autoput majmuni munaficki
ima jedno 3000 hrvata u posavini, prvo moraju oni dobit sve, jer su ugrozeni
Irfooonoooo putevi u TK su najgori u regionu, volovski put Lukavac - Miričina.
sad video slijedi i put akoBogda za 20 Jahreee
TK je zapostavljen od države, a najviše poreza uplaćuje u budžet. Delegate z TK koji odu u Federaciju kupe za naknade za stanarinu i odvojeni život i oni šute ko pizzddurine.