Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas u parku zovneš dijete, dođe ti dijete i tri kera
Oni ti ga p Mariđa....
Rečenica:"Sta ce reci drugi", je uništila više života nego ijedna atomska...
Mad Max, seriously.
nije ona dobila sina, već platila drugoj ženi da rodi...surogat majci.
Trebala si sinu dati ime Max ili slicno,kao sto je Serif Konjevic dao sinu ime Leis,kad kazes Leis javi ti se dijete i jos 10 kerova iz mahale
Ma inače je retardirana...kad se ona već zove Mariđa, mogla je i njemu dati ime Mariđo
Sin ti je koliko i meni
Smrdoslav, Žitomir, Čedomir, Strahinja, Vlahoslav, Biserko, Boško itd; samo su neka od imena koji odlično opisuju ličnost jednog servića.
Ja ne kontam kako neko moze platiti kartu za koncert i gledati ovu nakazu, kontam da dobro pjeva ali brate slusaj je na spotify ili youtube, sta ces na koncertu ko da imas sta lijepo vidjet
Lijepo je ime Max
Stvarno danasnji roditelji pretjeruju sa imenima. Toliko se trude da im bude dijete posebno i oznace ga dozivotno sa nakaradnim imenom. Vise ne znas jel dijete musko ili zensko kad mu cujes ime.
sta je to Jebana a nije Marija
Marija i ti si j Americi Mariđa
Max & Bunker
A mozda bi bilo bolje da mu je dala ime Rex
keruša