Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema utakmice bez Nikšića. Radi li išta za narod i državu taj čovjek....?!
Slabo išta ali evo bio je danas u Gacku, obilazio povratnike sa Emirom Spahićem.
Navija čojk za Velež, šta bi ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gdje je spahic tu je namjestanje utakmica, pitajte ga zasto nikad nije smio da ode u Moskvu
Svi oni ozbiljno shvate svoj posao.Svi obecaju da ce ispuniti i kvalifikovat se za dalja takmičenja.Potpisu ugovor,poslije tri utakmice dobiju otkaz,uzmu pare i odose.Tako u nedogled.Tako ce biti i sa Barbarezom.Mi imamo problem sto nemamo tupavog igrača.
SJASI KURTA , UZJASI MURTA. MISIMOVIC NARKOMAN , OVAJ SPAHIC RETARDIRAN
Pa majku mu, Jel ima iko na ovom svijetu da je našem narodu dobar. Mi smo toliko negativan narod, i dešava nam se što nam se dešava. Kad god neko uspije ili nešto napravi, ili se uhvati nekog posla, ovi negativci "ta će on". A ti negativci obično neki zatucani seljacina koji se dočepao telefona ili kompjutera pa sad soli pamet.
Sta ima Klopp
Sredinom prvog poluvrmeena spiker na stadionu Veleža putem razglasa je objavio da se na stadionu nalaze Barbarez i Spahić, nakon čega su uslijedile prisutnih navijača. Sta je uslijedilo?
Logično uslijedili - neredi, kao što i sam vidiš. Šta li je samo eto uslijedilo?
Ovacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Par poraza i Bošnjo će ih pljuvati
Spahić i Džeko se u Brazilu urotili protiv Papeta. To će im se vratiti kad-tad.
Pape se urotio jedino sam protiv sebe zbog svoga bezobrazluka i drskosti , od zapostavljanja nekih igraca radi Tinki Vinkija do jedne takve nebuloze gdje se obrukao pred cijelim svijetom kako su ga iznenadili Nigerijci kako su brzi i fizicki jaki , nesto isto kao da automehanicar kaze da ga je iznenadilo da je pukao zupcasti remen koji se nije 15 godina zamijenio.
Sutra Zrinjski Sarajevo 0:1 hendikep i Banja Luka Posusje x2 ...a veceras Siroki x2...realno kazem kao navijac Sarajeva!!
Nemaju iskustva u ovom poslu, na stranu patriotizam i to sto su legende. Al nas narod ce popljuvat i njih ako ne krene kako treba, i to je najgore od svega.
Nismo gore mogli naći a za bolje i nismo, jedino Čiro iz groba da ustane
Ma nema ozbiljno je ko Ismet Horo
Igra ove reprezentacije veze nema sa selektorom. Ali svaka cast za izbor Sergeja Barbareza!
Za Klix stručnjake, Slaven Bilić vodio samo u21 repku kao i Niko Kovac i to na manje od 10 utakmica i odmah preuzeli Hrvatsku repku, a sta su oni za nas. Klinsmann i Voller nisu nikoga vodili, doslovno nikoga i odmah preuzmu Njemačku repku, kad moze Njemačka, def možemo i mi.
Kad moze Njemacka, mozemo i mi! Cujes li ti sebe? Hahahah inace mi mozemo sve sto i Njemacka 😂
Nagledati ce se covjek panjeva i razocarati jos vise...