Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja skandala
Skandal nevidjeni, zabrana bavljenja tenisom 10 godina. Ovo su djeca na TVu gledala
I zašto nije dozvoljeno se zagrijavati u crnoj majici?
Admine hoćeš čašu vode sa šećerom da dođeš sebi od skandala
Ovaj ko Uredjuje Sportsku Rubriku na Klixu ima mozak na Nivou Petogodisnjaka
Pa , citav portal je takav...
Ons Jabeur pobjedila samu sebe,..
Ženski tenis ne volim i ne pratim jer u polufinalu najbolje 3 ili 4 dođu svako 15 godina, svako drugi Grand Slam osvoji neka van top 30 što je totalno smiješno. U muškoj konkurenciji da se ovo desi pisalo bi se o tome par godina, kvaliteta tenisa 0 bodova.
Prije 2 dana sam gledao 1/4 finala juniora između Demina (17) i Berkiete (16). Ta dva momčića bi unakazila Vondrousovu i Jabeur toliko da bi policija morala da interveniše. Dva totalno različita sporta muški i ženski tenis.
pa jeste interesantnije da osvaja jedan te isti teniser 24 godine zaredom, ako moze ikako Djokovic da to bude i to je to, hajde se nogiraj odavde hitno
Joj skandala, ja mislio prdnula na mikrofon
cehinja ima istetovirana imena svih bivsih, jana, martina, nikol...
Nemam riječi za skandal...
I meni je skandal kad u boraniji nema mesa. De Klixe oladi sa naslovima
cuj tek treca Cehinja , a Navratilova osvajala Wimbledon 7 puta......
Navratilova je od 1975. godine Amerikanka, a prvi Wimbledon uzela 1982. godine...
9o naslovu pomislih da je neko nekoga barem ošamario a ono nije bijela majica pih
Kako tek treća Čehinja pobogu, pa i Kvitova je Čehinja a dva puta ga osvajala. Moj klixu
a Navratilova 7 puta ....
Jeste li vi stvarno toliko glupi? Đoković sutra ima šansu da osvoji 8. Wimb, ako ga osvoji vašom logikom on će biti 8. Srbin koji je osvojio Wimb. Da je Klix napisao "Treća titula za Češku na Wimbledonu" to bi bila greška jer Novotna ima 1, Kvitova 2 i ovo je 4. titula za Čehinje na Wimb. A Vondrousova je treća Čehinja koja je osvaja, Novotna je bila prva, Kvitova druga. Navratilova je igrala za Čehoslovačku pa za USA tako da se to ne računa kao češke titule.
izgleda da je englezima manji skandal ubiti nekog nego doći bez bijele boje na tenis