Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko cemu Covic o izbornom zakonu. Al ga pere na ruke samo tako.
Šta kaže preksinoć Zlatko Miletić Ja ne znam da li trojanci imaju obraza i stida ali mene je stid i sramota koliko se trojanci uvlače i podvlače Čoviću i Dodiku u stražnjicu. Toliko su bezobrazni i pokvareni da napadaju Marfija a taj isti Marfi ih je nametnuo kao vlast i bez njega nikada ne bi vidjeli vlast .
Ima li patriota da zaustave ovog UZP zlocinca , igra se sa prodanim dusama iz Trojke
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na grobu mu gravirati izborni zakon u pokusaju. Ali jbg!!!
Pa pita li se Trojku išta?! Ili ovi stavljaju na Vladu sta hoce, kako hoce i kad hoce?!
Kako su hrvatski i domaći izdajnički mediji popljuvali Izetbegovića da je uništio tužbu protiv Srbije za genocid, a nijedan od tih medija, a prije svega mislim na Face TV, nije ni minutu posvetio činjenici da je upravo Dragan Čović taj jedan mandat kad ga je Komšić pustio, blokirao sa Dodikom tužbu za genocid, preglašavajući Bošnjake. Zato DF do groba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trojanerski izdajnici ce prihvatiti Covicev Izborni zakon i tako spasiti i Covica i Dodika, ali i sebe jer su njima najbitnije 3 fotelje koje su zauzeli.
Isto kao da je nekomocekivao da ce se Trojka nesto pitati…
Stožernik izgleda nije upratio da su im ko-Alicioni partneri , tkzv.NS (našisti,) dali pedalu na državnom nivou , ..Tako da , 😜😁🤣😭...Ide Izborni zakon , al u .....,😜
Stožernik izgleda nije upratio da su im ko-Alicioni partneri , tkzv.NS (našisti,) dalu pedalu na državnom nivou , ..Tako da , 😜😁🤣😭
Dragan milijarder, umije poso
Da..normalno je da sva tri naroda u Hercegovini i Bosni sami sebi biraju pedstavnike
J... Čović trojku i ne vadi!?
Monstrum i kad spava, bunca u snu i izgovara IZBORNO ZAKONODAVSTVO IZBORNO ZAKONODAVSTVO
Kako ih samo ponizavaju Mile i Covic...bruka
To se i ocekivalo,jer Trojka i nema neki svoj prijedlog,oni slusaju sta Dodo i Covke kazu.
Kak je ovo dobBrooo..rekel , stožernik ,Draganće , ..štovatelj uzp-ea , i naj-eUropljanin.., i legitimni čiliričar ..😜😭..Trojkušoooo , kaj vam sve ne rade ...kamenjari..., a vi blejite , 😁🤣😭
HDZ predlog zabi to sebi u dupe.
E ovo je prava faca krimosa.
Vrijeme je da se pocijepa Ustav i zabrani izdajnicima Bosancima katolicima i pravoslavcima da lažu da su migranti ''hrvati i srbi''. Zabranit zastave i grbove bezimenih državica UZP Hrvatinićske i Servije na teritoriji BiH. To se mora uradit' po cijenu totalnog rata sa svim okolnim balavim državicama koje se ništa ne pitaju, niti imaju pravo glasa.
Jesi to smislio u trenutcima dok se mjesalica hladi?
Jedva cekam da krene . Potamanit cemo vas krivousti samo da znate .
E moj jadnice pa jel si ti kada cuo iz povijesti da su domaci izdajnici negdje izvojevali pobjedu?,oni uglavnom bjeze sa okupatorom.
Pa tako ce i biti,domaci izdajnici tzv.Hrvati u pokusaju ce da bjeze sa okupatorima iz Hrvatske u lipu njihovu.